.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 17:13

Λέσχες μοτοσυκλετιστών στις μάχες με τις φλόγες

 

Δυναμικό παρών στις τελευταίες πυρκαγιές 

 

 

Για άλλη μια φορά οι Έλληνες αναβάτες αποδεικνύουν την αλληλεγγύη και το κοινωνικό τους πρόσωπο. Στις τελευταίες μεγάλες πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική, υπήρξε μια άμεση κινητοποίηση και συνεργασία διαφόρων λεσχών που συνέδραμαν όσο μπορούσαν και με τον τρόπο που μπορούσαν, στο τιτάνιο έργο των  πυροσβεστών.

Νερά, τρόφιμα και φάρμακα ήταν οι προμήθειες που δεκάδες αναβάτες μετέφεραν όσο πιο κοντά τους επιτρεπόταν στα πύρινα μέτωπα, προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες όσων αγωνιζόντουσαν με την κατάσβεση.

Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ απ΄όλους μας, στα μέλη των λεσχών Vstrom Greek riders,Varadero Club Hellas, BMW Riders Club of Greece, TDM Hellas, ΛΕΜΣ, ΛΕΜΟΤ που ανταποκρίθηκαν και οργανώθηκαν άψογα στο κάλεσμα για συμπαράσταση και βοήθεια.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 17:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon