.
Κατηγορία Jacket
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 10:19

Μπουφάν Alpinestars Stella Gunner

 

Για όλες τις εποχές

 

Το Stella Gunner είναι ένα αδιάβροχο γυναικείο μπουφάν μηχανής, εξοπλισμένο με ένα προηγμένο και ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα, που εξασφαλίζει την ιδανική μόνωση για άνεση κατά την οδήγηση και φυσικά και τέλεια εφαρμογή στο γυναικείο σώμα.

Διαθέτει αφαιρούμενα προστατευτικά και το σύστημα ελέγχου ροής του αέρα, Climate Control System, για ιδανική ρύθμιση της θερμοκρασίας σώματος. Με δύο τσέπες με φερμουάρ στο χέρι, καθώς και εσωτερική τσέπη πορτοφολιού. Οδηγείστε άνετα και ξεχάστε τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Διατίθενται από το δίκτυο συνεργατών της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 13:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ημίπαλτο Alpinestars Ethan Drystar Μπουφάν Alpinestars Stella Andes Drystar »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon