.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 15:03

Thrust Motor - Νέος τιμοκατάλογος με Huracan 300 και μια προαναγγελία

Η Thrust Motor ενσωματώνει στον πίνακα τιμών της το νέο Huracan 300, ενώ επιβεβαιώνει την επικείμενη άφιξη και του νέου X-SUV 300.

Στο πρώτο μισό του 2024 η Taro Motors, η εταιρεία που κατασκευάζει τα μοντέλα της Thrust Motor, παρουσίασε στην Κίνα τα Huracan 300 και X-SUV 300 GT για τα οποία είχαμε αναρωτηθεί αν πρόκειται να έρθουν και στην Ελλάδα. Η απάντηση μας δίνεται τώρα εμμέσως από τη Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ, τη γνωστή ελληνική εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη Thrust Motor, με τον νέο της τιμοκατάλογο.

Σε αυτόν λοιπόν έχουμε την ενσωμάτωση του Huracan 300 ABS Sport, το οποίο ήδη γνωρίζουμε πως είναι το μικρότερο αδελφάκι του αντίστοιχου και συνονόματου 400, με την ίδια χαρακτηριστική σπορ σχεδίαση και τον υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 276 cc που γνωρίζουμε από το Explorer 300 GT.

thrust xsuv 8

Παράλληλα στον πίνακα έχει προστεθεί το έτερο μοντέλο που περιμέναμε να έρθει στη χώρα μας, το X-SUV 300 GT με τον ίδιο κινητήρα 276 cc. Η τιμή του δεν έχει ακόμη καθοριστεί, αλλά από τη στιγμή που εντάχθηκε στον τιμοκατάλογο έχουμε την επιβεβαίωση πως είναι κι αυτό καθ' οδόν προς τη χώρα μας.

Σε άλλα ευχάριστα νέα, ο υπόλοιπος τιμοκατάλογος της Thrust Motor δεν εμφανίζει καμιά αλλαγή στις λιανικές τιμές των προϋπαρχόντων μοντέλων.

thrust times jul24

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 15:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon