.
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/agonistiki_kinisi/nea_pagkosmio/2011/motogp/ducati/rossi/
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 09:18

KTM Motocross team 2011 - Επίσημη παρουσίαση

 

Ήδη πρωταθλήτρια!


Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η KTM κέρδισε τρεις παγκόσμιους τίτλους στο Motocross, σε μία χρονιά. Οι Antonio Cairoli (MX1), Marvin Musquin (MX 2), Stefi Laier (WMX) πανηγύρισαν για την επιτυχία μαζί με όλη την ομάδα, που πλέον έχει βάλει τους στόχους στο ίδιο σημείο.

H ομάδα

Η ομάδα Red Bull Teka KTM που παρουσιάστηκε επίσημα πλέον, απαρτίζεται από νέους αναβάτες που αποτελούν και το μέλλον. Στην παρουσίαση βρέθηκε ο υπεύθυνος της αγωνιστικής ομάδας, Stefan Everts – 10 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μαζί με τον πατέρα του, Harry – 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής motocross. Οι αναβάτες που απαρτίζουν την ομάδα είναι οι Antonio Cairoli, Max Nagl, Jeffrey Helrings, Jeremy Van Horebeek και Stefi Laier.  

Στην κατηγορία MX 1 θα βρεθούν οι Cairoli και Nagl οι οποίο θα οδηγήσουν το νέο και ήδη καταξιωμένο 350 SXF κόντρα στα μεγαλύτερου κυβισμού 450.
Στην ΜΧ 2 θα δούμε τους Ken Roczen και Jeffrey Herlings. Ο πρώτος αγωνίζεται ήδη στην Αμερική, στο AMA Supercross, πάνω σε ένα 350 SXF αλλά θα επιστρέψει στην Ευρώπη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross. Να σημειωθεί πως, αφού ο Rozcen κλείνει τα 17 χρόνια του σε λίγες μέρες, ο 16χρονος Herlings θα είναι ο μικρότερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Jeremy Van Horebeek, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα του παγκόσμιου πρωταθλητή του ’93, Jackie Martens (με Husqvarna),  από το 2009. Οι αναβάτες θα τρέξουν με τετράχρονες SXF 250.

Στην γυναικεία κατηγορία, η πρωταθλήτρια Steffi Laier συνεχίζει σαν εργοστασιακή αναβάτης για την ομάδα Red Bull Teka KTM και έχει κερδίσει ήδη όλους τους αγώνες που έχει συμμετάσχει από την αρχή της χρονιάς, στα πλαίσια της προετοιμασίας της.

Ο Pit Beirer, διευθυντής αγωνιστικού, δήλωσε: “Όλη η ομάδα είναι προπονημένη και έτοιμη για το πρωτάθλημα του 2011. Είχαμε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά πέρσι και έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε για να διατηρήσουμε το επίπεδό μας. Έχουμε επίσης κορυφαίους αναβάτες στην ομάδα και πολύ καλές μοτοσυκλέτες και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε στους αγώνες και να κερδίσουμε”.

Γενικές φωτογραφίες


Φωτογραφίες Antonio Cairoli


Φωτογραφίες Jeffrey Herllings


Φωτογραφίες Jermy Van Horebeek


Φωτογραφίες Ken Rozcen


Φωτογραφίες Max Nagl


Φωτογραφίες Stefan Everts


Φωτογραφίες Stefi Laier


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Valentino Rossi – AGV Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ3 & Γυναικών! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon