.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 09:55

Η ανάρρωση του χεριού του Marc Marquez εξακολουθεί να είναι «πολύ αργή»

Ο Marc Marquez παραδέχεται ότι η φυσική κατάσταση του δεξιού του ώμου βελτιώνεται συνεχώς, όμως αυτή η διαδικασία εξακολουθεί να είναι «πολύ αργή».

Ο Marquez έφτασε στην πίστα του Misano για τον αγώνα αυτού του Σ/Κ, φρέσκος από τη μεγάλη του νίκη στο Τέξας.

Η αριστερόστροφη πίστα των Η.Π.Α. του ταιριάζει πολύ, ειδικά φέτος που συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το δεξί του ώμο.

Η ανάρρωση συνεχίζεται για τον Ισπανό και η γενικότερη εικόνα του έχει βελτιωθεί αρκετά, αφού είναι σε θέση να απειλεί εκείνους που παλεύουν για την πεντάδα.

Όμως, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελε.

«Ναι πάει καλύτερα, αλλά και πάλι είναι πολύ αργή», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Ισπανός άσος της Repsol Honda.

«Πραγματικά είναι πολύ αργή… ακόμα κι έτσι όμως είμαι σε θέση να οδηγώ με αποδεκτό τρόπο και ήμουν στο βάθρο τρεις φορές φέτος».

«Και πάλι όμως δεν είμαι εκεί που θέλω και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Τουλάχιστον είμαι πιο κοντά στην πεντάδα, πιο κοντά στους πρώτους».

Το Misano είναι μια δεξιόστροφη πίστα και την προηγούμενη φορά που ο Marquez βρέθηκε εκεί, τον Σεπτέμβριο δηλαδή, είχε προβλέψει ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα.

Ωστόσο τα κατάφερε μια χαρά, αφού πήρε την 4η θέση. Τώρα, στα τέλη Οκτωβρίου, επιστρέφει στην πίστα με στόχο να είναι και πάλι στους πέντε πρώτους.

«Τα πήγαμε καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε εδώ την προηγούμενη φορά. Κατάφερα και πήρα την 4η θέση, ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμενα».

«Τώρα, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Θέλω να πάω ένα βήμα πιο πέρα».

«Καλή θα είναι μια θέση στην πεντάδα, αλλά τώρα αυτό που θέλω είναι να είμαι πιο γρήγορος ειδικά σε μια δεξιόστροφη πίστα».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 09:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon