.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 15:49

Μαθήματα Enduro by Riding School!

 

Απολαύστε οδήγηση στο βουνό με ασφάλεια και πλήρη έλεγχο!

Απολαύστε την οδήγηση στο βουνό με ασφάλεια και πλήρη έλεγχο παρακολουθώντας τα μαθήματα Enduro της γνωστής σχολής Riding School του Θανάση Χούντρα.

Μέσα από εκπαιδεύσεις ατομικά ή σε μικρά group έως 3 ατόμων, στην Yamaha Enduro Academy του Riding School μαθαίνετε τις βασικές αρχές και τα μυστικά της οδήγησης Enduro. 

Θέση οδήγησης, όρθια οδήγηση, φρένο, στροφή, επιτάχυνση, ανηφόρες, κατηφόρες, μονοπάτια, ειδικές τεχνικές υπερπήδησης εμποδίων, κανόνες και τακτική του Enduro, είναι μερικά μόνο από τα θέματα που αναλύονται και γίνονται κτήμα, ώστε η οδήγηση στο βουνό να περιλαμβάνει μόνο απόλαυση, εξερεύνηση και αναζήτηση των ορίων με ασφάλεια.

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται καθημερινά, έχουν διάρκεια 1,5 ώρα και γίνονται είτε με τη δική σας μοτοσυκλέτα είτε με τις WR 450 της Ακαδημίας! 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε τον Γιώργο Σουλιώτη στα τηλ. 2295026378 και 6946745595

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 15:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon