.
Κατηγορία Άλλοι
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 13:00

Hellas Rally Raid 2013 - Lepanto - 6 Ημέρες – 1600χλμ

Διασχίζοντας την Στερεά Ελλάδα

 



21-26 Απριλίου 2013

Στις ωραιότερες ειδικές που έχουν γραφτεί και διασχίζοντας την Στερεά Ελλάδα σε 1600 χλμ, η συνέχεια του Evia Rally Raid υπόσχεται νέες συγκινήσεις.

Διάσχιση κεντρικής Ελλάδας

Με κέντρο την Ναύπακτο σε ένα κοσμοπολίτικο Bivouac 15 στρεμμάτων, ο αγώνας θα διασχίσει διαδρομές απάτητες απο αγώνα για χρόνια και θα καταλήγει κάθε μέρα στο κέντρο της ιστορικής πόλης.
Ο ορεινός όγκος των Αγράφων, της Οίτης, της Γκιώνας, τα περίφημα δάση της Ορεινής Ναυπακτίας και της Φωκίδας θα είναι το πεδίο δράσης του αγώνα που θα κινηθεί στα καλύτερα τεραίν της Ελλάδας.
Το ενδιαφέρον ποιά απλώνεται σε όλη την Ευρώπη αφού αγωνιζόμενοι από 16 χώρες θα μετρήσουν τις ικανοτητές τους σε ταχύτητα και πλοήγηση.
50 στελέχη, 2 τετρακίνητα ασθενοφόρα, 2 κινητές κλινικές, 4 ασθενοφόρα και 4 Ιατροί σε μοτοσυκλέτες θα αποτελέσουν το δυναμικό της διοργάνωσης και θα εξασφαλίσουν μέγιστη ασφάλεια σε όλους.   
Mε τις συμμετοχές την φετινή χρονιά να αυξάνονται απο την έκδοση του 2012 , το Hellas Rally Raid 2013 αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους Ελληνικούς αγώνες και ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Cross Country Rally Raid.
5 εταιρείες support θα καλύψουν τις ανάγκες των αγωνιζομένων ενώ 10 συνoλικά promoters έχουν αναλάβει την προώθηση του σε όλη την Ευρώπη, εξασφαλίζοντας σε αγωνιζόμενους και χορηγούς τεράστια κάλυψη σε διεθνή έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.  

Διάσχιση κεντρικής Ελλάδας

Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στον τερματισμό κάθε ημέρας μέσω on line streaming ενώ κάθε βράδυ οι αγωνιζόμενοι θα έχουν 10λεπτη ενημέρωση για τον αγώνα μέσω ειδικής εκπομπής του Lepanto TV.
Το 2012 η παρουσία του μαζί με το υπόλοιπο Balkan CCRR Championship στην Διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας του Μιλάνο EICMA, που χαρακτηρίστηκε απο επιτυχία, θα ακολουθηθεί απο την Εκθεση Μοτοσυκλέτας της Verona το 2013 και το 4χ4 Μotorshow στο Essen, με παράλληλη προώθηση στο Dakar του 2013 όπου συμμετείχε ο Todor Hristov, βασικό στέλεχος του Balkan CCRR Championship.
Η Infomega, επίσημοι χρονομέτρες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro και του Πανελληνίου πρωταθλήματος Rally, θα αναλάβουν την χρονομέτρηση του αγώνα παρέχοντας ζωντανά αποτελέσματα και κατάταξη στον τερματισμό κάθε ειδικής.

Hellas Adventure Trophy

Παράλληλα με τον αγώνα διεξάγεται και το 1o Hellas Adventure Rally, μια περιπέτεια σε διαδρομές της περιοχής για μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, τετράτροχα και αυτοκίνητα 4χ4, που θα βρίσκονται υπο την κάλυψη όλου του προσωπικού του αγώνα.

Κατηγορίες:
Μοτο
4χ4
Quads
Buggies

www.hellasrally.org
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 13:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon