.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011 10:42

Jordi Viladoms

 


Στο EWC με Yamaha ''O. PONS''

 



O Καταλανός Jordi Viladoms, ένας από τους καλύτερους αναβάτες των αγώνων Rally Raid, θα συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro. Η ομάδα Yamaha O.Pons του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην κατηγορία E3 όπου θα οδηγήσει μία ειδικά μεταποιημένη Yamaha WR 480 F. Ο αναβάτης από την Igualada θα χρησιμοποιήσει τους αγώνες enduro και ως προπόνηση για την συμμετοχή του σε κάποιους αγώνες Rally Raid προκειμένου να προετοιμαστεί για το επόμενο Dakar.

Ο Jordi Viladoms τα 31 του χρόνια έχει γίνει γνωστός για την συμμετοχή του και τερματισμό στο ISDE, την 4η θέση στο Ισπανικό πρωτάθλημα Motocross (2005) αλλά και τους αγώνες Rally Raids από το 2006. Η 2η θέση του στο Rally of Pharaons το 2007, οι δύο νίκες σε ειδικές διαδρομές του Dakar όπου τερμάτισε 7ος το 2009 και η 4η θέση του το 2009 στο Rally Tunisia, συμπληρώνουν ένα πολύ δυνατό βιογραφικό.
Ο Jordi έχει δοκιμάσει ήδη την μοτοσυκλέτα του και είναι πολύ χαρούμενος που θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna CH Racing Rizla Suzuki GSVR 800 MotoGP »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon