.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2011 09:39

BMW S 1000 RR - Wilbers

 

Λευκή ντίβα

 




Η συνεργασία της γερμανικής Wilbers με την BMW έφερε την S 1000 RR “White Diva”. Η μοτοσυκλέτα είναι φτιαγμένη ειδικά για το πρωτάθλημα superbike της Γερμανίας, IDM, και θα την οδηγήσουν το 2011 οι Gareth Jones, Filip Altendorfer και Irek Sikora. Στο λευκό η S 1000 RR είναι πραγματικά μια λευκή ντίβα μιας και τα τμήματα carbon που έχουν τοποθετηθεί επάνω της, δίνουν μία μοναδική αντίθεση.
Carbon υπάρχει στο κάτω τμήμα του fering στην καρίνα, όπως και στο υποπλαίσιο, αλλά και στα πλαϊνά καπάκια του κινητήρα, και στου πλαισίου. Η εξάτμιση προέρχεται από την Akrapovic και τα μπροστινά φρένα περιλαμβάνουν δίσκους “μαργαρίτα” με χυτές ακτινικές δαγκάνες της Brembo.

Σημαντική αναβάθμιση για την αγωνιστική πορεία της μοτοσυκλέτας είναι η τοποθέτηση αναρτήσεων της Wilbers. Το μπροστινό σύστημα έχει αντικατασταθεί με ένα ίδιας διαμέτρου με διαφορετικές εσωτερικές ρυθμίσεις και ανοδίωση στα καλάμια. Είναι πλήρως ρυθμιζόμενο για να έρχεται εύκολα στα μέτρα του κάθε αναβάτη. Νέο είναι και το αμορτισέρ της ίδιας εταιρίας με νέες εσωτερικές ρυθμίσεις, πλήρως ρυθμιζόμενο και αυτό.
Η Wilbers, όντας Γερμανική εταιρία, είναι μία από τις λίγες που έχουν ασχοληθεί σοβαρά με βελτίωση αναρτήσεων σε BMW.

Ο στόχος της ομάδας είναι να βρεθεί στις πέντε πρώτες θέσεις της κατηγορίας όπου, τουλάχιστον από την πλευρά της μοτοσυκλέτας, πιστεύουμε ότι μπορεί.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna "Ride More" Husqvarna CH Racing »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon