.
Κατηγορία SWM
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 09:38

SWM Hoku 125 2024 – Μια νέα και εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα στα 125 κυβικά

Η SWM επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της, παρουσιάζοντας την νέα Hoku 125 2024.

Το νέο μοντέλο της SWM, Hoku 125, είναι μία ακόμα όμορφη street μοτοσυκλέτα στην κατηγορία Α1, ήτοι μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοσυκλέτας μέχρι 125 κυβικά, είτε με δίπλωμα αυτοκινήτου, υπό τις γνωστές κατάλληλες προϋποθέσεις. Η SWM παρουσιάζει μια πολύ μοντέρνα σχεδίαση μοντέλου που θυμίζει Kiska, παραπέμποντας οπτικά σε μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού. Ο κινητήρας της είναι υγρόψυκτος, με 2 ΕΕΚ και 4βάλβιδος, με ισχύ στους 15 ίππους και κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Το πλαίσιο της Hoku 125 είναι ατσάλινο, τύπου χωροδικτύωμα, με αλουμινένιο ψαλίδι στην πίσω ανάρτηση και KYB πιρούνι και αμορτισέρ. Τα φρένα φέρουν δίσκο εμπρός αλλά και πίσω, με σύστημα ABS δύο καναλιών, ενώ τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης παρέχει η Michelin, με τα Pilot Street σε διαστάσεις 110-70/17’’ και 140/60-17’’, εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Στην οθόνη TFT 7 ιντσών που φέρει το Hoku, ο αναβάτης μπορεί, πέρα από την προβολή των ενδείξεων, να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες σύνδεσης με το κινητό του τηλέφωνο, μέσω Bluetooth – στις ενδείξεις συμπεριλαμβάνεται και απεικόνιση πίεσης ελαστικών. Μία θύρα USB στο τιμόνι επιτρέπει την φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Το ύψος σέλας είναι μόλις 790 χιλιοστά, καθιστώντας το Hoku κατάλληλο ακόμη και για αναβάτες μικρού αναστήματος, και των δύο φύλων.

Το νέο SWM Hoku 125 είναι διαθέσιμο σε 2 χρωματικούς συνδυασμούς, κόκκινο και μαύρο, ενώ η τιμή του ορίζεται στα 3.790 ευρώ. Μπορείτε να δείτε την νέα μοτοσυκλέτα από κοντά, στις εγκαταστάσεις της K-Motors, Λ. Φιλαδελφείας 161, Αχαρνές (έξοδος 7 Αττικής Οδού).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 09:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon