.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 13:32

Aprilia Pro Experience – Οδήγησε στο Misano με τον Max Biaggi και τον Miguel Oliveira!

Η Aprilia ανακοινώνει το φετινό της Pro Experience,  την κορυφαία εμπειρία οδήγησης στην πίστα με παρόντες τους αστέρες MotoGP και… ιδιαίτερα αλμυρή τιμή, για ελάχιστους. 

Η Aprilia θα προσφέρει, σε μόνο 20 τυχερούς αναβάτες που θα μπορέσουν να κλείσουν την θέση τους, την εμπειρία οδήγησης στην πίστα Pro Experience, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 9 Ιουνίου, στην πίστα του Misano. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την μοναδική εμπειρία της οδήγησης σε μία πίστα MotoGP, με τις κορυφαίες superbike RSV4 αλλά και οδηγικό coaching από κορυφαίες προσωπικότητες αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα, το παρόν θα δώσουν οι Max Biaggi, Lorenzo Savadori και Miguel Oliveira, που θα παίξουν και τον ρόλο των coaches, αλλά και οι Maverick Vinales, Aleix Espargaro και Raul Fernandez, ως καλεσμένοι. Η οδήγηση στην πίστα θα αποτελείται από 6 session διάρκειας 20 λεπτών, με τους coaches μαζί με τους αναβάτες στην πίστα ως πλοηγοί, ενώ η εμπειρία θα έχει επίσης θέαση στην εκκίνηση του Aprilia RS-GP, της μοτοσυκλέτας του MotoGP, αλλά και ευκαιρία για γύρο «δικάβαλο» σε μία διθέσια RSV4!

Όλες οι μοτοσυκλέτες που θα συμμετάσχουν στο event θα έχουν εγκατεστημένες κάμερες, το υλικό από τις οποίες θα χρησιμοποιηθεί αργότερα και στο coaching, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης ευκαιρία να γευματίσουν στο αγωνιστικό Hospitality της Aprilia και να συμμετάσχουν σε ειδικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Θέλετε να συμμετάσχετε; Και εμείς, αλλά η τιμή συμμετοχής των… 2.950 ευρώ, μαζί με τις μόλις 20 θέσεις διαθέσιμες, μας χαλάνε λίγο τα σχέδια. Εσείς, ωστόσο, προλάβετε κλείνοντας θέση με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 13:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon