.
Κατηγορία Royal Enfield
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 15:34

Royal Enfield Classic Bobber 350 – «Διέρρευσαν» σχέδια και φωτογραφία

Μία ακόμα μοτοσυκλέτα στην γκάμα 350 της RE έρχεται, όπως όλα δείχνουν.

Σε πολλά μέσα ενημέρωσης για την μοτοσυκλέτα παγκοσμίως, κυκλοφόρησε σχέδιο μιας νέας μοτοσυκλέτας της Royal Enfield, που θα ανήκει στην γκάμα των 350 κυβικών, κατά πάσα πιθανότητα. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, το μοντέλο θα λέγεται Bobber Classic 350, αλλά οι γερμανόφωνοι συνάδελφοι κάνουν λόγο για το όνομα Goan Classic 350.

Για την νέα μοτοσυκλέτα έχουν ήδη διαρρεύσει και σχέδια, αλλά και κατασκοπευτικές εικόνες, που επιβεβαιώνουν ότι μιλάμε για ένα κλασικού στυλ bobber με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, την «αιωρούμενη» σέλα του. Με αυτό τον τρόπο, το πίσω φτερό βρίσκεται τοποθετημένο στην ανάρτηση και όχι στο υποπλαίσιο, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο look.

Ο κινητήρας του μοντέλου δεν θα διαφοροποιηθεί από τα γνωστά: Ο μονοκύλινδρος 350 κυβικών της RE αποδίδει 20 ίππους, με πολύ χαρακτηριστικό δούλεμα, πιο ρετρό σε αίσθηση από πολλά αντίστοιχα της εποχής μας. Η μοτοσυκλέτα των δοκιμών, που εθεάθη από κατασκόπους, ήταν βαμμένη σε γυαλιστερό μαύρο, με λευκές γραμμές, ανοιχτόχρωμα ελαστικά και μπόλικο χρώμιο – κάτι που μένει να δούμε αν θα φτάσει έτσι και στην παραγωγή. Μαζί με… το μοντέλο αυτό καθεαυτό, εννοείται! Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 15:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Royal Enfield Guerrilla 450 - Σχεδόν έτοιμο το νεο, μικρό roadster
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon