logo cat
mag logo
mag cityrider

BIKEIT e-Magazine, 106ο τεύχος, Μάϊος 2024

Από scooter σε street touring

Πλέον οι κατασκευαστές προσφέρουν κάθε λογής δίτροχο για να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Τεράστια γκάμα, δείγμα της οποία διαθέτει και το νέο τεύχος του BIKEIT.

Ταξιδεύουμε στην Σαρδηνία προκειμένου να οδηγήσουμε την νέα MV Agusta Enduro Veloce, η οποία βάζει για τα καλά την ιταλική φίρμα στην adventure κατηγορία.

Ταξιδεύουμε στην Ισπανία για την οδήγηση της νέας CBR 650R, της πρώτης μοτοσυκλέτας που εφοδιάζεται με το νέο σύστημα αυτόματου συμπλέκτη, e Clutch.

Και από εκεί, στην Τσεχία, στο Brno, για την παρουσίαση της νέας γκάμας των ATV της CFMOTO, CFORCE 850 / 1000 Touring που έρχονται τελείως νέα στην αγορά.

Οδηγούμε το νέο scooter της Zontes, M 125 το οποίο με την σχεδίαση και τις επιδόσεις του έρχεται να προσφέρει μία δυνατή εναλλακτική στην κατηγορία.

Βολτάρουμε στη σέλα της νέας UM Motorcycles Renegade Sport 125, μίας εκ των λίγων προτάσεων για οδήγηση retro / chopper με στυλ στα 125 κυβικά εκατοστά.

Άνεση και ευχρηστία στην σέλα της τουριστικής έκδοσης του Bajaj Dominar 400 Tour, μίας μοτοσυκλέτας τίμιας και φιλικής για όλες τις χρήσεις.

Σουζάρουμε και στρίβουμε απολαμβάνοντας αδρεναλίνη στην σέλα του Streetfighter V2 της Ducati.

Ταξιδεύουμε στο Dubai με QJMOTOR SRT 800X στο δεύτερο μέρος του ταξιδιωτικού του Κωνσταντίνου Μητσάκη.

Ταξινομήσεις, νέα προϊόντα, νέα από όλο τον κόσμο, ολοκληρώνουν άλλο ένα κορυφαίο τεύχος!

Διαβάστε το τώρα ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT