.
Κατηγορία Aprilia
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 09:46

Aprilia Tuono V4 - Sport Touring έκδοση, δίπλα στο Streetfighter Factory - Όλες οι φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση

Η Aprilia ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Tuono V4 για το 2021, όπου απρόσμενα μας παρουσίασε και μια Sport Touring έκδοση που δεν είχε δείξει προηγουμένως, τη βασική έκδοση δίπλα στην «πολεμική» Factory.

Οι διαφορές μεταξύ των 2 εκδόσεων, πέρα από τα πιο «σοβαρά» χρώματα του βασικού μοντέλου, βρίσκονται στην εργονομία, στο επίπεδο του εξοπλισμού και στα αξεσουάρ.

Ενώ λοιπόν το V4 Factory έρχεται ως το κορυφαίο Streetfighter μοντέλο της φίρμας, με αντίστοιχα κορυφαίο εξοπλισμό όπως τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις Ohlins Smart EC 2.0, και με επιθετικά χρώματα που φωνάζουν «πίστα»!

Αντίστοιχα, η βασική έκδοση Tuono V4 διαθέτει εξοπλισμό που βρίσκεται ένα σκαλί κάτω, όπως οι αναρτήσεις της Sachs, αλλά και έξτρα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί να βοηθούν στην κάλυψη χιλιομετρικών αποστάσεων με περισσότερη άνεση.

Συγκεκριμένα το Tuono V4 διαθέτει ψηλότερο τιμόνι, μεγάλη ζελατίνα φέρινγκ, μεγάλη σέλα συνεπιβάτη και μαρσπιέ τοποθετημένα πιο χαμηλά, ενώ στα έξτρα αξεσουάρ του, η Aprilia διαθέτει και πλαϊνές βαλίτσες.

Ίδια και στα 2 μοντέλα είναι η έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων, ενώ αμφότερα διαθέτουν IMU μονάδα 6 αξόνων για βέλτιστη συμπεριφορά των ηλεκτρονικών βοηθημάτων, που περιλαμβάνουν 6 Riding Modes, Traction Control, Wheelie Control, ρυθυμιζόμενο φρένο κινητήρα, δικάναλο ABS, κ.α.

Ίδιες όμως είναι και οι επιδόσεις από τον V4 κινητήρα των 1.077 κ.εκ., με 175 hp και 12,3 kgm.

Το Tuono V4 διατίθεται σε 2 χρωματισμούς, Tarmac Grey (γκρι) kai Glacier White (λευκό). 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon