.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 15:33

Test - CFMOTO 300SR 2021 - Το καλοκαίρι μου αρέσει

Κείμενο: Κώστας Γκαζής
Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης

Το design της 300SR μπορεί να είναι εξαιρετικά sport, όμως η θέση οδήγησης δεν είναι ακραία, όπως ακραίος δεν είναι και ο χαρακτήρας της. Αντίθετα, καταφέρνει να εκπληρώνει πολλαπλούς ρόλους με μεγάλη μαεστρία, απευθυνόμενη σε όσους θέλουν Supersport εμφάνιση, σε μια καθημερινή, οικονομική και ποιοτική fun μοτοσυκλέτα, χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Από όταν ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον οίκο KISKA στο design αλλά και με τη συνεργασία της με επώνυμες εταιρείες όπως η ΚΤΜ, η Bosch, η NGK, η Continental κλπ., η CFMOTO έχει ανεβάσει τον πήχη τόσο σε στιλ όσο και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των μοτοσυκλετών της.

Στην EICMA 2019, η CFMOTO είχε παρουσιάσει στο περίπτερο της ένα πολύ όμορφο sport πρωτότυπο μοτοσυκλετάκι, στα 300 κ.εκ., με το όνομα 300SR –SR εκ του Sport Racing.

H μοτοσυκλέτα ήταν ουσιαστικά μια υπερκυβισμένη έκδοση του 250SR, ενός πανομοιότυπου μοντέλου, που έχει παρουσιάσει η εταιρεία παλιότερα, ενώ η έκδοση 300 προοριζόταν για τις δυτικές αγορές.

Κορυφαίο Design, εντυπωσιακό χρώμα, αγωνιστικά γραφικά

CFMOTO 300SR TEST BIKEITGR00074

Η 300 SR είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές σε εμφάνιση μοτοσυκλέτες που έχω ποτέ δει από κοντά, ανεξαρτήτως κυβισμού και κατηγορίας. Έτσι απλά. Είναι κλισέ πλέον να γράφουμε για τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου όταν βλέπουν μια ανάλογα εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα, όμως αυτό ακριβώς συνέβαινε κατά τη διάρκεια της δοκιμής της 300SR. Το ενθαρρυντικό ήταν πως όχι μόνο τραβούσε όλα τα βλέμματα πάνω της, αλλά τραβούσε και τα βλέμματα της νέας γενιάς σε βαθμό που δεν το έχω ξαναζήσει.

Η Supersport αισθητική υποστηρίζεται από το αιχμηρό φέρινγκ, τα κλιπόν, τους προβολείς που… εισέρχονται στη μάσκα δίνοντας πρωτότυπο look, τα φοβερά LED DRL φωτιστικά σώματα μπροστά, το αντίστοιχα μοναδικό LED φωτιστικό σώμα πίσω, τον ποιοτικό εξοπλισμό όπως το ανάποδο πιρούνι, το στιβαρό ψαλίδι, το πλαίσιο χωροδικτύωμα, την κοντή εξάτμιση κάτω από τον κινητήρα, την ακτινική 4πίστονη δαγκάνα του φρένου μπροστά, την TFT έγχρωμη οθόνη οργάνων, την ουρά με τις τρύπες στα πλάγια σε στιλ Yamaha R1, την τάπα αεροπορικού τύπου με το ανάγλυφο CFMOTO λογότυπο πάνω του, και τις «carbon» λεπτομέρειες. Σπορ αισθητική και υψηλή ποιότητα!

Και όχι, τα παραπάνω ίσως να μην ήταν από μόνα τους αρκετά για να δικαιολογήσουν τον μαγνητισμό της μοτοσυκλέτας, αν δεν εισερχόταν στη συνταγή το υπέροχο τιρκουάζ χρώμα, σε συνδυασμό με τις μαύρες και φλούο κίτρινες λεπτομέρειες, που το λευκό πλαίσιο-υποπλαίσιο! Η μοτοσυκλέτα διατίθεται και σε μαύρο χρώμα για τους πιο κλασικούς.

Περιμένετε όμως, δεν τελειώσαμε! Κερασάκι στη συγκλονιστική εμφάνιση αποτελούν τα ασύμμετρα τοποθετημένα από κάθε πλευρά τεράστια γράμματα CFMOTO -με το logo να μην χωρά ολόκληρο στη μοτοσυκλέτα, αλλά να βάζει την δική του αισθητική σφραγίδα-, και τα λογότυπα των προμηθευτών της CFMOTO: BOSCH (ψεκασμός), Continental (ABS), DID (Αλυσίδα), CST (ελαστικά), TOTAL (λιπαντικά), BASF (πιθανώς τα πλαστικά) και F.C.C. (συμπλέκτες).

Πανέξυπνη κίνηση για να διαφημίσει η εταιρεία τα ποιοτικά και επώνυμα εξαρτήματα της 300SR, αλλά παράλληλα να δώσει και racing αέρα στη μοτοσυκλέτα, καθώς τα λογότυπα θυμίζουν χορηγούς αγωνιστικής ομάδας!

Φανταστείτε πως πήγα να πατήσω 2 15χρονα που είχαν βγει εκτός πεζοδρομίου, και όταν τα προσπέρασα, άκουσα το ένα να λέει εκστασιασμένο: «τι όμορφη μοτοσυκλέτα»… είχαν σταματήσει την ώρα που διέσχιζαν τον δρόμο, μόνο και μόνο για να χαζέψουν την 300SR!

Κινητήρας

CFMOTO 300SR TEST BIKEITGR00012

Στην καρδιά της CFMOTO 300SR χτυπά ένας μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας 292.4 κ.εκ. με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, 4 βαλβίδες και ψεκασμό BOSCH. Ο εν λόγω κινητήρας δεν είναι σπρωγμένος στα όρια του, κι έτσι τα νούμερα απόδοσης έχουν έναν αέρα σεμνότητας, με το εργοστάσιο να ανακοινώνει μέγιστη ιπποδύναμη 28,7 hp / 8.750 rpm και ροπή 2,6 kgm / 7.250 rpm, ενώ εμείς στο δυναμόμετρο του PowerHouse.gr μετρήσαμε 23,3 hp στον τροχό.

Η CFMOTO κάνει αναφορά στην αντιτριβική επίστρωση στη φούστα του εμβόλου και στην θερμομονωτική επίστρωση στην κεφαλή του εμβόλου, για καλύτερη αποδοτικότητα, μικρότερες τριβές, και μειωμένη κατανάλωση.

Η κυλινδροκεφαλή έχει σχεδιαστεί με εξειδικευμένη τεχνολογία μείωσης του θορύβου, ώστε να έχει μειωμένους κραδασμούς από την καδένα των εκκεντροφόρων, με αποτέλεσμα πιο ήσυχη και αποδοτική λειτουργία του κινητήρα.

Ο κινητήρας της 300SR είναι εφοδιασμένος με αντικραδασμικό άξονα, που επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα να ανεβάσει περισσότερες στροφές απροβλημάτιστα έχοντας παράλληλα πιο γλυκιά λειτουργία και λιγότερους κραδασμούς.

Περί κρατήματος

CFMOTO 300SR TEST BIKEITGR00005

Το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα μαζί με το ψαλίδι μπορούν να τιθασεύσουν εύκολα πολλούς περισσότερους από 29 ίππους, ενώ το ανάποδο πιρούνι και το μονό πίσω αμορτισέρ χωρίς μοχλικό δεν ρυθμίζουν (όπως άλλωστε συνηθίζεται στην κατηγορία) έχουν σφιχτή sport λειτουργία, και συνεργάζονται αρμονικά σε όλες τις συνθήκες.

Ο δίσκος των 292 mm με την τετραπίστονη ακτινική δαγκάνα μπροστά δεν διαθέτει δάγκωμα στη λειτουργία του, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται μεγάλη πίεση στη μανέτα για να αποδώσει όπως πρέπει. Σημειώστε όμως πως η μοτοσυκλέτα στρωνόταν ακόμα (την πήραμε με 300 χιλιόμετρα και το φρένο ήταν εξαιρετικά αδύναμο, ενώ στα 500+ χιλιόμετρα στον ολικό χιλιομετρητή είχε βελτιωθεί δραματικά), οπότε φανταζόμαστε πως το σύστημα είχε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Το δικάναλο ABS της Continental λειτουργεί σωστά και δεν επεμβαίνει αναίτια, παρά μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται.

Στη συγκέντρωση των μαζών και κατά συνέπεια στη μεγαλύτερη ευελιξία βοηθά η κοντή εξάτμιση, με το τελικό της να βγαίνει χαμηλά, κάτω από τον κινητήρα.

Επίσημα αξεσουάρ

CFMOTO 300SR TEST BIKEITGR00050

Σημειώστε πως η CFMOTO θα διαθέσει και μια σειρά αξεσουάρ για την 300SR, για να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αναβατών. Τα Kit θα είναι σταδιακά διαθέσιμα, και μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν: Αναβαθμισμένες μανέτες, προστατευτικά για τις μανέτες, διαφορετικά μαρσπιέ, κ.α.

Η δοκιμή μας

CFMOTO 300SR TEST BIKEITGR00062

Στα 780 mm η σέλα είναι αρκετά χαμηλή ώστε αναβάτης με ύψος 1.70 να πατάει εύκολα ολόκληρο το πέλμα του ενός ποδιού στο έδαφος. Οι συγκεντρωμένες μάζες κάνουν τα 165 γεμάτα κιλά της μοτοσυκλέτας να φαίνονται 100, ακόμα και στις επιτόπιες μανούβρες, με την 300SR να είναι εύκολη και φιλική ακόμα και για αναβάτες κατηγορίας φτερού.

Η πλάκα του τιμονιού θα μπορούσε να μην είναι τόσο βασική σε σχεδιασμό, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή την τιμή.

Η έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων διαθέτει 2 απεικονίσεις που αλλάζουν μέσω του κουμπιού MODE στο αριστερό γκριπ, απεικονίσεις τις οποίες η CFMOTO έχει ονομάσει Sport και Eco, αν και η ονομασία αυτή δεν μεταφράζεται και σε διαφορετική απόδοση κινητήρα.

Επιλέγετε αυτή που σας αρέσει, προσωπικά διάλεξα την Sport, και ξεκινά το χάζι των ενδείξεων. Ταχύμετρο, στροφόμετρο με κόκκινο στις 10.000 rpm, ολικός και μερικός χιλιομετρητής, ενδείξεις στάθμης καυσίμου και θερμοκρασίας κινητήρα, ένδειξη ταχύτητας κιβωτίου, ρολόι, βολτόμετρο, θερμοκρασία περιβάλλοντος, ωρώμετρο (ώρες συνολικής λειτουργίας κινητήρα) αλλά και συνδεσιμότητα περιλαμβάνονται στις πληροφορίες και παροχές των οργάνων.

Για τη συνδεσιμότητα, απλώς κάνεις pair το smartphone σου με τη μοτοσυκλέτα, δίχως για την ώρα να υπάρχει app, και βλέπεις το νούμερο που σε καλεί στον πίνακα οργάνων. Πιθανώς αργότερα να αναβαθμιστεί η συνδεσιμότητα με περισσότερες υπηρεσίες, όμως για την ώρα περιορίζεται στην αναγνώριση και απεικόνιση του αριθμού που σας καλεί.

Η φωτεινότητα του πίνακα ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα τον φωτισμό του περιβάλλοντος, ενώ οι ρυθμίσεις γίνονται με τα κλασικά κουμπιά SEL & ADJ που βρίσκονται στα όργανα.

Οι διακόπτες είναι καλαίσθητοι, ενώ στο δεξί γκριπ έχουμε κοινό διακόπτη μίζας και kill-switch, όπως και στις μοτοσυκλέτες της Ducati! Και σινιάλο έχουμε, αλλά και αλάρμ, ενώ η κόρνα ακούγεται ελαφρώς ασθενική.

Τα φώτα είναι δυνατά και φωτίζουν καλά το βράδυ, εντυπωσιάζοντας με την απόδοση τους.

Το τιμόνι είναι σχετικά χαμηλά τοποθετημένο, όχι όμως όσο ενός καθαρόαιμου Supersport μοντέλου, άλλωστε η 300SR δεν είναι τόσο εξιδεικευμένη, θέλοντας να καλύψει μια πλειάδα ρόλων, από commuting έως και sport χρήση σε δρόμο ή και πίστα.

Σκύβεις ελαφρά λοιπόν για να πιάσεις τα κλιπόν σε σπορ στάση, όμως η στάση αυτή δεν κουράζει ακόμα και μετά από αρκετή ώρα στη σέλα. Οι γωνίες των γονάτων ήταν άνετες για το ύψος μου (άρχισα να κουράζομαι κοντά στα 50-40 λεπτά), ενώ ίσως αποδειχτούν λίγο πιο κλειστές από το ιδανικό για ψηλούς αναβάτες.

Η σέλα είναι άνετη και σωστή στη στήριξη της, ενώ η ζελατίνα του φέρινγκ στέλνει τον αέρα στο κράνος του αναβάτη, προστατεύοντας εν μέρει τον κορμό. Άνετη είναι και η σέλα του συνεπιβάτη, όμως είναι σε σπορ στιλ, και δεν θα βολέψει για μεγάλες διαδρομές.

Το τιμόνι κόβει πολύ, ενώ οι καθρέπτες διπλώνουν μόνο λίγο, κάτι που δεν κατάλαβα τον λόγο, και δεν μπορούν να κλείσουν εντελώς για κίνηση ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Επιπλέον, το οπτικό πεδίο από τους καθρέπτες είναι σχετικά περιορισμένο, καθώς γίνονται αιχμηροί στο τελείωμα.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής δοκιμής μας το θερμόμετρο έδειξε αρκετές φορές 38 βαθμούς θερμοκρασία περιβάλλοντος, με το βεντιλατέρ να παίρνει γρήγορα μπροστά και να παραμένει αναμμένο σχεδόν καθ’ όλη τη μέρα.

Στην πόλη η μοτοσυκλέτα της CFMOTO αποδεικνύεται το πιο… γρήγορο παπί, καθώς επιταχύνει σβέλτα, χώνεται παντού και στρίβει με όσα έρχεσαι, χάρη στην άριστη αίσθηση του μπροστινού, με ευχάριστη έκπληξη τα κινέζικα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης της CST που αποδεικνύονται αξιοπρεπέστατα! Προσοχή μόνο στα τεράστια σαμάρια και στις πιο βαθιές λακκούβες, για να μην κοπανηθείτε –οι σπορ αναρτήσεις έχουν και το αντίτιμο τους.

Και μετά την πόλη, μπήκαμε πίστα! Στην φοβερή και τρομερή speed force στο Κορωπί, όπου η 300SR έδωσε τα ρέστα της! Τα λάστιχα βεντούζωναν στην άσφαλτο, η σταθερότητα ήταν υποδειγματική, και τα φρένα στην κίνηση με ροή ήταν υπέροχα. Μόνο σε φρενάρισμα πανικού θα θέλαμε περισσότερη δύναμη από το μπροστινό.

CFMOTO 300SR TEST BIKEITGR00063

Στις στροφές ο περιοριστικός παράγοντας είναι τα χαμηλά τοποθετημένα μαρσπιέ, τα οποία ξεκινούν να βρίσκουν σχετικά εύκολα, περιορίζοντας τις κλίσεις.

Ακόμα κι έτσι όμως, αν κρεμαστείς έξω από τη μοτοσυκλέτα, ζεις μια πραγματικά συναρπαστική σπορ εμπειρία, με την 300SR να χαρίζει απλόχερα διασκέδαση, γεμίζοντας σε ταυτόχρονα με εμπιστοσύνη πως τίποτα δεν θα πάει στραβά. Φοβερή ευελιξία, λες και είναι 125, και όσο γκάζι χρειάζεται για να διασκεδάζεις ανοίγοντας το τέρμα, δίχως να ανησυχείς για πιθανή υπερστροφή.

Βγήκα από την πίστα μόνο και μόνο λόγω… θερμοπληξίας δικής μου, λόγω του καύσωνα που επικρατούσε, ενώ αν είχε περισσότερη δροσιά, ακόμα μέσα θα ήμουν.

Σίγουρα σε μια full-size πίστα θα έκανε την εμφάνιση της η σχετικά μικρή ιπποδύναμη της 300SR, όμως και πάλι το κράτημα της είναι υπέροχο. Αχ, να ήταν και τα μαρσπιέ ψηλότερα…

Οι απλωμένες σχέσεις του κινητήρα θα φανούν στην πόλη όπου θα πρέπει να χρησιμοποιείς αρκετά το μαλακό κιβώτιο (με τον εξίσου μαλακό συμπλέκτη), ενώ από την άλλη στον αυτοκινητόδρομο χαρίζουν ψηλή τελική στη μοτοσυκλέτα που έφτασε ακόμα και τα 170 χλμ/ώρα στο κοντέρ πριν επέμβει ο κόφτης!

Σημειώστε πως στο ταχύμετρο τα νούμερα δεν μένουν σταθερά, αλλά ανεβοκατεβαίνουν, τόσο στην επιτάχυνση όσο και στο σταθερό γκάζι. Ίσως ο αισθητήρας παραείναι ευαίσθητος, όπως και να έχει πάντως εκεί που έχεις σταθερή ταχύτητα βλέπεις τα νούμερα να πηγαίνουν 150, 147, 151, 148, κλπ., ή κοντά στην τελική κι ενώ επιταχύνεις βλέπεις 165, 161, 166, 164, 167, κλπ.

Όπως και να έχει, η 300SR μπορεί να κινηθεί άνετα και με ασφάλεια σε δρόμους υψηλών ταχυτήτων αλλά και να ταξιδέψει.

Η μέση κατανάλωση είναι εξαιρετικά χαμηλή, στα 3,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, με το 12λιτρο ρεζερβουάρ να χαρίζει αυτονομία 375 χιλιομέτρων.

Πολύπλευρη και πολυτάλαντη

CFMOTO 300SR TEST BIKEITGR00072

Και δρόμο αλλά και πίστα, και commuting αλλά και track day, και καθημερινή μετακίνηση αλλά και σπορ διαδρομές το σαββατοκύριακο. Η 300SR τα καταφέρνει παντού εξίσου καλά, ενώ οι χαμηλότερες επιδόσεις της σε σχέση με τον ανταγωνισμό (KTM 390, Yamaha R3, Kawasaki Ninja 400) έχουν ως αντίβαρο την αρκετά χαμηλότερη τιμή της, στα 3.990 ευρώ (ΚΤΜ 6.290 ευρώ, η R3 δεν διατίθεται πια καινούργια, Kawasaki Ninja 400 6.490 ευρώ). Μια μοτοσυκλέτα που χαράζει τον δικό της δρόμο, με μοναδικό design, ψηλό επίπεδο εξοπλισμού και διασκεδαστικό χαρακτήρα, που μπορεί παράλληλα να οδηγηθεί καθημερινά ως παποσκούτερ. Όπως λέει και στην ουρά της η 300SR… είναι MORE FUN!

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Speed Force στο Κορωπί για την παραχώρηση της πίστας για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Εξοπλισμός αναβάτη: Κράνος Airoh, φόρμα Macna, μπότες Forma, γάντια Five, από το Moto Market gr.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  
Μοντέλο CFMOTO 300SR
Εισαγωγέας MUVUS
Τιμή 3.990 ευρώ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ  
Τύπος κινητήρα 1Κ, 4Τ, 4Β, 2ΕΕΚ, Υ/Ψ
Κυβισμός 292.4 cc
Διάμετρος x Διαδρομή 78 mm x 61.2 mm
Συμπίεση 11:01
Τροφοδοσία Ψεκασμός
Ανάφλεξη Ηλεκτρονική Bosch
Κιβώτιο 6 σχέσεων
Συμπλέκτης Μονόδρομος, υγρός, πολύδισκος
ΠΛΑΙΣΙΟ  
Τύπος πλαισίου Ατσάλινο χωροδικτύωμα
Ανάρτηση μπροστά Ανάποδο πιρούνι 37 mm
Ανάρτηση πίσω Μονό αμορτισέρ
Μπροστινός τροχός 110/70-17
Πίσω τροχός 140/60-17
Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης CST
Μπροστινό φρένο Δ 292 mm, ακτινική δαγκάνα 4Ε, ABS
Πίσω φρένο Δ 220 mm, δαγκάνα 1Ε, ABS
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ  
Μήκος x Πλάτος x Ύψος 2010 x 750 x 1080 mm
Μεταξόνιο 1360 mm
Ύψος σέλας 780 mm
Ελάχιστη απόσταση από το έδαφος 135 mm
Βάρος γεμάτο 165 kg
Χωρητικότητα καυσίμου 12 L
Ελάχιστη ακτίνα στροφής 5.6 m
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ  
Ιπποδύναμη εργοστασίου 28,7 hp / 8.750 rpm
Ροπή εργοστασίου 2,6 kgm / 7.250 rpm
Ιπποδύναμη στον τροχό 23,3 hp
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ  
Όργανα Έγχρωμη οθόνη TFT με Bluetooth συνδεσιμότητα
Φωτισμός Full LED
Χρώματα Nebula Black (μάυρο), Turquoise Blue (μπλε) 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 15:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TEST – CFMOTO 400 GT Video Test Ride - CFMOTO 300SR 2021 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon