.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 15:29

H Bajaj προλογίζει νέο Triumph 400 φέτος

Ο ηγέτης της Bajaj Auto αποκάλυψε πως τουλάχιστον ένα νέο μοντέλο Triumph 400 κυβικών θα παρουσιαστεί φέτος.

Πριν μερικές μέρες η Bajaj παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Pulsar NS400Z και στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής στην Ινδία ο διευθύνων σύμβουλος της Bajaj Auto, Rajiv Bajaj, αποκάλυψε πως η εταιρεία του ετοιμάζεται να βάλει στην παραγωγή φέτος άλλη μια μοτοσυκλέτα 400 κυβικών εκατοστών για λογαριασμό της Triumph, ενώ υπάρχουν και άλλες που περιμένουν στη σειρά.

Ο κύριος Bajaj δεν ολοκλήρωσε την αποκάλυψή του εξηγώντας ποιο θα είναι αυτό το νέο Triumph, ωστόσο η επικαιρότητα έχει ήδη φροντίσει να καλύψει αυτή τη γωνιά.

triumph speedmaster 400

Ήδη από τα τέλη του 2023 έχουμε δει φωτογραφίες του φημολογούμενου Thruxton 400 (Speed 400 RR κατά άλλες πηγές) σε διαδικασία δοκιμών στην Ινδία, ενώ έντονες φήμες μιλούν και για ένα cruiser μοντέλο που στο θεωρητικό επίπεδο έχει ήδη βαπτιστεί αναμενόμενα ως Speedmaster 400.

Τέλος δεν ξεχνάμε πως από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκαν τα Speed 400 και Scrambler 400 συνοδεύτηκαν από εντονότατες φήμες για ένα Tiger 400 που θα ακολουθούσε σύντομα.

Επί του παρόντος δεν έχουμε δει ακόμη κάτι, πλην του Thruxton 400 που όντως υπάρχει και εξελίσσεται, οπότε δε μπορούμε να μαντέψουμε ποια είναι η μοτοσυκλέτα που θα εμφανιστεί πρώτη εκ των τριών παραπάνω υποψηφίων. Αυτό όμως που μάθαμε σήμερα είναι πως επιβεβαιώνεται η άφιξή της μέσα στο 2024.

Πηγή: Rushlane

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon