.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 13:16

Ducati DesertX 2023 - Αποκτά σύστημα πλοήγησης turn by turn

Πρόκειται για την πρώτη Ducati μοτοσυκλέτα που θα επωφεληθεί από αυτό το σύστημα.

Η Ducati DesertX είναι μια μοτοσυκλέτα με την οποία θα κάνεις τον γύρο του κόσμου. Άρα, γιατί να κινδυνεύεις να χαθείς κάπου, αν δεν έχεις σύστημα πλοήγησης; Η Ducati το γνωρίζει αυτό και πράττει αναλόγως, προσφέροντας σύστημα πλοήγησης Turn-by-Turn, για το DesertX 2023. Έτσι, το καθιστά το πρώτο μοντέλο της Ducati, που εξοπλίζεται με αυτή την επιλογή πλοήγησης, ως έξτρα εξοπλισμός.

Πως λειτουργεί το σύστημα Turn-by-Turn

Το νέο σύστημα πλοήγησης της Ducati χρησιμοποιεί την συνδεσιμότητα με κινητό τηλέφωνο του αναβάτη και την οθόνη TFT του μοντέλου. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τις δυνατότητες επικοινωνίας του Ducati Multimedia System, με τυχόν Bluetooth ακουστικά στο κράνος του αναβάτη και του συνεπιβάτη.

Ο αναβάτης απλά πρέπει να επιλέξει τον προορισμό του, στην εφαρμογή Ducati Link, και στην συνέχεια οι πληροφορίες πλοήγησης θα φορτωθούν στην οθόνη TFT της μοτοσυκλέτας, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη ο αναβάτης να βγάλει το κινητό του από την τσέπη του.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να ενημερώνεται ζωντανά από το κινητό τηλέφωνο για τις συνθήκες κίνησης στην περιοχή του προορισμού, για τα όρια ταχύτητας που ισχύουν στην διαδρομή που έχει επιλεγεί, αλλά και να ενημερώνει τον αναβάτη με ακουστική πληροφόρηση, αν ο τελευταίος χρησιμοποιεί headset.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλοήγηση turn-by-turn μπορεί να αποκτηθεί και ως έξτρα αξεσουάρ, για όσους έχουν ήδη αγοράσει DesertX 2022.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 13:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon