.
Κατηγορία Superbike
Κυριακή, 25 Μαϊος 2014 10:35

World Superbike 2014, 5ος αγώνας, Donington

Συγκλονιστική εμφάνιση Sykes!

 

Τιτάνια μάχη η σημερινή για τον Tom Sykes, o οποίος πήρε την 17η νίκη της καριέρας του στο πρώτο σκέλος, τερματίζοντας μπροστά από τον νεαρό ομόσταυλό του Loris Baz στο Donington Park.

Έπειτα από μια πολύ ατυχή εκκίνηση, ο Sykes κατάφερε σταδιακά να αναρριχηθεί κατά έντεκα θέσεις και να πάρει την καρό σημαία, με Baz και Lowes να συμπληρώνουν το βάθρο. Ο Davide Giugliano με Ducati αν και βρισκόταν στο γκρουπ των πρώτων μέχρι τον 16ο γύρο, έπεσε, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για τους εργοστασιακούς της Kawasaki. Ο Marco Melandri της ομάδας της Aprilia κατέλαβε την 4η θέση, μπροστά από Chaz Davies και Jonathan Rea.

Το δεύτερο σκέλος των 23 γύρων, προσέφερε επίσης αρκετό θέαμα, με τους αναβάτες να συνωστίζονται στις πρώτες θέσεις και το τοπίο τελικά να ξεκαθαρίζει έπειτα από την σύγκρουση ανάμεσα σε Alex Lowes και Marco Melandri στην φουρκέτα Melbourne.
Sylvain Guintoli, Loris Baz και ο νικητής του πρώτου σκέλους, Tom Sykes, θα δώσουν μάχη για την πρώτη θέση, με τον Sykes να παίρνει τελικά τη νίκη. Loris Baz και Sylvain Guintoli θα συμπληρώσουν τη δεύτερη και τρίτη θέση του βάθρου αντίστοιχα.

Ο Davide Giugliano της ομάδας της Ducati θα ανακτήσει τη θέση του έπειτα από πτώση για να τερματίσει στην τέταρτη θέση, ενώ πίσω του θα περάσει τη γραμμή του τερματισμού ο ομόσταυλός του Chaz Davies.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 12:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon