.
Κατηγορία ISDE
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 15:25

ISDE 2021, Ιταλία – 4η Ημέρα

Αδιάκοπη πρωτοπορία για την Ιταλία, μια ακόμη μέρα στην κορυφή.

Έχοντας περάσει πλέον το μέσο του FIM International Six Days of Enduro του 2021, η ομάδα της Ιταλίας αρχίζει να δείχνει πως δύσκολα θα χάσει τη μεγάλη εντός έδρας νίκη.

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα οι Ιταλοί παρέδωσαν μια κυριαρχική παράσταση, με μπροστάρη τον Andrea Verona (GASGAS), καθώς και οι τέσσερεις αναβάτες της τερμάτισαν μέσα στην πρώτη πεντάδα της ατομικής κατάταξης στη μεγάλη κατηγορία World Trophy.

Η Ισπανία το παλεύει δυνατά και έχει έναν πολύ μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Josep Garcia (KTM), μα και στην τέταρτη αυτή μέρα τερμάτισε 1.40 λεπτά πιο αργά από τους Ιταλούς – εξαιτίας και μιας πτώσης του Garcia – με αποτέλεσμα η διαφορά τους στη συνολική κατάταξη να έχει ανέβει πάνω από τα 5 λεπτά.

Η πολύ δυνατή απόδοση των Ισπανών ωστόσο έχει αφήσει πολύ πίσω στην τρίτη θέση τους Αμερικανούς, οι οποίοι πλέον απέχουν 12 δευτερόλεπτα από το επόμενο σκαλί του βάθρου και μάλλον αποχαιρετούν κάθε ελπίδα να επαναλάβουν τον θρίαμβό τους από το προηγούμενο ISDE το 2019.

Στη Junior World Trophy κατηγορία η επόμενη γενιά των Ιταλών αναβατών επίσης κυριαρχεί απόλυτα, κερδίζοντας σταθερά κάθε μέρα και απολαμβάνοντας πλέον μια απόσταση 6.26 λεπτών από τον δεύτερο.

Η μεγάλη είδηση της τέταρτης μέρας ωστόσο αφορά στη δεύτερη θέση της Junior κατάταξης, εκεί όπου βρίσκονταν οι Αμερικανοί ώσπου ο Austin Walton (Husqvarna) υπέστη μια άσχημη πτώση, έχασε πολύ χρόνο και το αποτέλεσμα ήταν οι ΗΠΑ να υποχωρήσουν στην τέταρτη θέση.

Δεύτεροι πλέον είναι οι Γάλλοι, ενώ σε θέση βάθρου βρέθηκε και η Σουηδία, που προσπέρασε κι αυτή την αμερικανική ομάδα.

Στο Women’s World Trophy, τη γυναικεία κλάση, η ομάδα των ΗΠΑ δεν έχει αντίπαλο, κερδίζει σταθερά κάθε μέρα και έχει φτιάξει μια άνετη διαφορά άνω των 11 λεπτών στην κορυφή.

Ακολουθούν κατά σειρά οι ομάδες της Γαλλίας και της Ισπανίας, με διαφορές που μάλλον δείχνουν πως – εκτός απροόπτου – δύσκολα θα αλλάξει η κατανομή αυτού του βάθρου ως το τέλος.

Αναλυτικά αποτελέσματα Ημέρας και κατάταξη ISDE 2021

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 15:27

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2021, Ιταλία – 3η Ημέρα ISDE 2021, Ιταλία – 5η Ημέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon