.
Κατηγορία Extreme Enduro
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 10:09

Hard Enduro 2022, 4ος αγώνας, Abestone (Ιταλία)

Τρία στα τρία για τον Manuel Lettenbichler!

Ο τέταρτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro διεξήχθη στην πανέμορφη Τοσκάνη και δη στην ορεινή περιοχή Val di Luce.

Η δράση ήταν καταιγιστική από την πρώτη ημέρα του αγώνα, Σάββατο 9/7, με τη δοκιμασία του Straight Rhythm, στην οποία πρώτευσε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Billy Bolt (Husqvarna), μπροστά από τους Alfredo Gomez (GASGAS) και Manuel Lettenbichler (KTM).

Το αγωνιστικό σκέλος της Κυριακής άνοιξε με ένα σαφές προβάδισμα χρόνου για τον Bolt, ωστόσο αυτός που ξεχώριζε πλέον ήταν ο Lettenbichler και ο ταχύτατος ρυθμός με τον οποίο κάλυπτε τον χαμένο χρόνο. Ξεκινώντας τρίτος, και αφού καθάρισε με τον Gomez, άρχισε να κλείνει την ψαλίδα από τον Bolt και τον πέρασε μόλις στα μισά του πρώτου από τους δύο γύρους στη διαδρομή της ημέρας.

Ο Γερμανός αναβάτης της ΚΤΜ πήρε πρώτος την καρό σημαία με ανετότατη διαφορά 8 λεπτών από τον δεύτερο Bolt, που έτρεχε με τραυματισμένο καρπό και τελικά δεν άντεξε στον καυτό ρυθμό του αντιπάλου του.

Το τρίτο σκαλί του βάθρου έμοιαζε να πηγαίνει στον Gomez, όμως η μεγάλη αντεπίθεση του Mario Roman (Sherco) στον δεύτερο γύρο τον άφησε εκτός βάθρου.

Ο Bolt συνεχίζει να οδηγεί στη βαθμολογία με 62 βαθμούς, ωστόσο νιώθει πλέον καυτή την ανάσα του Lettenbichler που ανέβηκε δεύτερος στους 60 βαθμούς, έχοντας πάρει τρεις νίκες στους τρεις αγώνες που έχει τρέξει (απουσίαζε από τον εναρκτήριο αγώνα στο Ισραήλ καθώς προερχόταν από εγχείρηση), ενώ τρίτος ανέβηκε ο Roman με 58 βαθμούς.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες Hard Enduro 2022

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 24-26 Ιουλίου 2022 στη Ρουμανία και είναι ο φημισμένος Red Bull Romaniacs.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon