.
Κατηγορία Enduro
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 10:43

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2022, 1ος-2ος αγώνας, Άμφισσα

Με έναν διπλό αγώνα στην πανέμορφη φύση της Άμφισσας άνοιξε λογαριασμό για φέτος το Enduro.

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό και πολύ όμορφες διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας του νομού Φωκίδας, Άμφισσα, ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση ομολογουμένως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro για το 2022.

Ας δούμε τι έγινε ανά κατηγορία:

Ε1

Νικητής του πρώτου αγώνα στην Ε1, το Σάββατο 1/10, ήταν ο Απόστολος Ζβιντερίκος (ΚΤΜ), μπροστά από τους Ιωάννη Ντεβετζή (ΚΤΜ) και Γεώργιο Παναγόπουλο (Yamaha).

Η δεύτερη αγωνιστική μέρα την Κυριακή (2/10) έφερε τον Δημήτρη Βαρσάμη (ΚΤΜ) στην πρώτη θέση, με δεύτερο τον Ζβιντερίκο και τρίτο τον Ντεβετζή.

Ε2

Κίμων Καράμπελας (Husqvarna) και Παναγιώτης Κακολύρης (Beta) μοιράστηκαν από δύο νίκες και ισάριθμες δεύτερες θέσεις στους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Στον πρώτο αγώνα η τρίτη θέση πήγε στον Γεώργιο Μανωλίδη (Beta), ενώ στη δεύτερη αγωνιστική το βάθρο ολοκλήρωσε ο Philip Atwill (Beta).

Ε3

Ο Αλέξιος Ζώρας με Beta νίκησε και τους δύο αγώνες της κατηγορίας στην Άμφισσα. Στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου δεύτερος τερμάτισε ο Ιωάννης Χασάπης (ΚΤΜ) και τρίτος ο Χρήστος Παπαθεοδώρου (Honda).

Στο βάθρο της δεύτερης ημέρας ανέβηκε στη δεύτερη θέση ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης (Beta) – ο οποίος είχε ακυρωθεί την προηγούμενη με επίσημη αιτιολογία το ότι κινήθηκε “αντίθετα με τη φορά του αγώνα” – ενώ πίσω του στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Χασάπης.

EN

Ο Ιωάννης Ντεβετζής (ΚΤΜ) πήρε τη νίκη και τις δύο αγωνιστικές μέρες στην κατηγορία που είχε μόλις 3 συμμετοχές το Σάββατο και τέσσερεις την Κυριακή.

Έτσι την πρώτη μέρα δεύτερος κατετάγη ο Νικόλαος Μιχαηλίδης (Yamaha), ενώ ο Σπύρος Φλώρος (Yamaha) έκλεισε τη μέρα εκτός κατάταξης καθώς σε κάποια κομμάτια της διαδρομής βγήκε εκτός διαδρομής.

Τη δεύτερη μέρα του αγώνα πίσω από τον νικητή τερμάτισε δεύτερος ο Φλώρος και τρίτο ο Μιχαηλίδης.

ES

Σε μια ακόμη κατηγορία με λιγοστές συμμετοχές, μόλις πέντε, οι Παναγιώτης Ζαφειρίου (ΚΤΜ) και Αθανάσιος Γκαγκανάτσιος (Beta) μοιράστηκαν από μια νίκη και μια δεύτερη θέση.

Πίσω τους στο βάθρο του Σαββάτου τρίτος έφτασε ο Δημήτριος Κόκκινος (Husqvarna) και την Κυριακή ο Παναγιώτης Θερριός (ΤΜ).

Αναλυτικά αποτελέσματα 1ου και 2ου αγώνα και βαθμολογίες ΠΠ Enduro 2022

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon