.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 10:23

Θέλεις να αγοράσεις αυθεντικό εξοπλισμό MotoGP που φόρεσαν οι αθλητές; Να το πώς!

Αν θέλεις να αγοράσεις πραγματικά μοναδικά memorabilia από τους αγωνιζόμενους του MotoGP και έχεις... πολλά, πολλά χρήματα να διαθέσεις...

Για τους πλέον φανατικούς ακόλουθους του MotoGP και των αγώνων μοτοσυκλέτας, που θέλουν να κατέχουν ένα μοναδικό κομμάτι της ιστορίας των αγώνων και δεν συμβιβάζονται με... απλά merch κομμάτια, όπως καπελάκια και ρούχα, υπάρχουν και τα αυθεντικά MotoGP Racewear σε πώληση. Μιλάμε για εξοπλισμό αναβάτη, όπως γάντια ή μπότες και, συχνότερα, ξύστρες γονάτων, προς πώληση και μάλιστα με πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Με μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα, μπορεί να βρει κανείς ξύστρες χρησιμοποιημένες από αναβάτες όπως οι Joan Mir, Jorge Martin και Alex Rins, αλλά και γάντια ή μπότες, πάντα ως αυθεντικά αντικείμενα. Οι τιμές... είναι αυτό που περιμένεις όταν μπαίνεις στην αγορά τέτοιων memorabilia και σίγουρα πρέπει να έχεις βαθιές τσέπες για να παίξεις μπάλα. Από την άλλη, υπάρχει κάτι που να συγκρίνεται με το να κατέχεις, ας πούμε, ένα ζευγάρι γάντια που έχει φορέσει ο ίδιος ο Joan Mir;

Δείτε μερικά από τα προϊόντα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα με ένα κλικ εδώ – αξίζει να σημειώσουμε ότι το site έχει και άλλα είδη που αφορούν το MotoGP – μεταξύ των οποίων, κομμάτια από την καρό σημαία των αγώνων, φωτογραφίες και είδη τέχνης, φωτογραφίες υπογεγραμμένες από τους αθλητές, αλλά και μια... ρέπλικα του τροπαίου των MotoGP στην απίστευτη τιμή των 7.000 ευρώ!  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 10:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon