.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 15:35

MV Agusta - Παρούσα στο Glassic GP Assen στις 8-10 Σεπτεμβρίου

Θα πάρει μέρος στο Classic GP Assen, στον καθεδρικό ναό της ταχύτητας στην Ολλανδία.

Η MV Agusta είναι μια εταιρεία με τρομακτική αγωνιστική ιστορία, που λίγες άλλες εταιρείες μπορούν να συγκριθούν μαζί της. Τώρα, στα πλαίσια του Classic GP Assen του 2023, η MV Agusta επιστρέφει στον «καθεδρικό ναό» της ταχύτητας, την πίστα TT του Assen.

Πρόκειται για την αυγή μιας νέας συνεργασίας της MV Agusta και του TABAC Classic GP, το οποίο θα λάβει χώρα το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου.

Ο Luca Martin, COO και μέλος του Δ.Σ. της MV Agusta, δήλωσε για το γεγονός: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την συνεργασία μεταξύ της MV Agusta και του TABAC Classic GP, ανυπομονούμε να δείξουμε στους fans μας το τι θα γεννηθεί από αυτή την συνεργασία, η οποία αντιπροσωπεύει ένα νέο κεφάλαιο στις τιμητικές εκδηλώσεις της MV Agusta, προς τις πλέον εμβληματικές και αντιπροσωπευτικές τοποθεσίες για την ιστορία της».

Η MV Agusta έχει δαφνοστεφανωθεί πολλάκις στην πίστα του Assen, με την πρώτη της νίκη να έρχεται το 1952, ενώ από το 1958 μέχρι και το 1960, όλοι οι νικητές των solo κατηγοριών οδηγούσαν MV Agusta. Από το 1968, ξεκίνησε η 5ετής παντοκρατορία του Giacomo Agostini στις κατηγορίες των 350 και 500 κυβικών, με MV Agusta μοτοσυκλέτες, ενώ συνολικά οι νίκες που έχει πετύχει η MV Agusta μέσα στο Assen, είναι 35.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 15:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon