.
Κατηγορία Μπότες
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 11:36

Eleveit S Miura Evo Air - Νέες αγωνιστικές μπότες

Η νέα γκάμα Eleveit για το 2024 περιλαμβάνει τρεις εκδοχές της σπορ μπότας S Miura, με την Evo Air να αποτελεί την κορυφαία επιλογή για τους ζεστούς μήνες του χρόνου.

Είτε μιλάμε για οδήγηση στην πίστα ή για γρήγορες βόλτες στον δρόμο, η νέα σπορ μπότα της ιταλικής Eleveit, S Miura Evo Air, έρχεται να προσφέρει μια καλά αεριζόμενη επιλογή χωρίς καμιά επίπτωση στα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και άνεσης που προσφέρει.

Ο αερισμός της επιτυγχάνεται χάρη σε διάτρητες επιφάνειες και μια εσωτερική δικτυωτή επένδυση που εξασφαλίζει πως το πόδι αναπνέει σωστά διώχνοντας τον ιδρώτα και διατηρώντας την εσωτερική θερμοκρασία σε ευχάριστα επίπεδα.

001060085 1075 S MIURA EVO AIR BLACK WHITE 04

Παράλληλα η ασφάλεια των ποδιών στις μπότες S Miura Evo Air εξασφαλίζεται πολύπλευρα, χάρη σε υλικά που έχουν μελετηθεί λεπτομερώς για να προσφέρουν αντοχή σε χτυπήματα, καθώς και με το σύστημα A.S.F. (Ankle Support Frame) που υποστηρίζει τον αστράγαλο επιτρέποντας ένα ασφαλές εύρος κίνησης τόσο στον διαμήκη άξονα όσο και πλευρικώς.

Επιπλέον, όπως σε όλα τα μοντέλα S Miura Evo, υπάρχουν προστατευτικά σε διάφορα σημεία που προστατεύουν το πόδι σε ενδεχόμενο πτώσης στη φτέρνα, στα δάκτυλα, στους αστραγάλους και ψηλότερα στα καλάμια.

001060085 1075 S MIURA EVO AIR BLACK WHITE 02

Η σέλα κατασκευάζεται από τρία υλικά, με δύο διαφορετικά ελαστικά μίγματα και μια ειδικά μελετημένη περιοχή στο μπροστινό μέρος του πέλματος με υλικό αυξημένης τριβής για καλύτερη πρόσφυση στα μαρσπιέ, ενώ είναι και αφαιρούμενη για να μπορεί να αλλαχθεί σε περίπτωση φθοράς ή ζημιάς.

Οι νέες σπορ μπότες Eleveit S Miura Evo Air διετίθενται σε μεγέθη από 39 ως 48 σε χρώμα μαύρο με λευκές και κόκκινες λεπτομέρειες.

Αντιπρόσωπος Eleveit στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Eleveit X Privilege - Νέα χρώματα 2024
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon