.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 16:30

Distinguished Gentleman's Ride 2024: Κυριακή 19 Μαΐου

Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη ετήσια βόλτα για καλό σκοπό, DGR 2024, προλαβαίνετε ακόμη να εγγραφείτε.

Η ετήσια καλοντυμένη ομαδική βόλτα Distinguished Gentleman's Ride θα γίνει την Κυριακή 19 Μαΐου ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο, συγκεντρώνοντας δωρεές χρημάτων προς ενίσχυση της ανδρικής ψυχικής υγείας και της έρευνας για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη.

Λίγο πριν τη διοργάνωση του DGR 2024 έχουν ήδη γραφτεί πάνω από 96,000 αναβάτες, ανάμεσα στους οποίους 485 Έλληνες από 14 πόλεις και νησιά της χώρας μας: Αθήνα (157), Αρχαία Ολυμπία (24), Βόλος (86), Ηράκλειο (14), Θεσσαλονίκη (30), Καβάλα (37), Καρδίτσα (16), Κέρκυρα (3), Κεφαλονιά (25), Ξάνθη (36), Πάτρα (10), Σάμος (2), Σαντορίνη (18) και Χίος (27).

Triumph Thruxton FE DGR Prize Announcement 01

Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ από το 2012 που ξεκίνησε η ετήσια διοργάνωση DGR, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο συμμετέχων που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα από δωρεές θα κερδίσει ένα πολύ σπουδαίο δώρο από την κεντρική χορηγό του DGR, Triumph Motorcycles.

Φέτος το έπαθλο θα είναι μια Triumph Thruxton RS Final Edition, η τελευταία έκδοση μιας σπουδαίας μοτοσυκλέτας που, όπως όλα δείχνουν, φτάνει στο τέλος της ζωής της με την παρούσα μορφή τουλάχιστον.

Φέτος το DGR λανσάρει μια νέα εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνο, την DGR app που είναι διαθέσιμη για λειτουργικά Android και iOS και επιτρέπει να παρακολουθήσετε όλες τις εξελίξεις και να αλληλεπιδράσετε με τη διοργάνωση απ' όπου κι αν βρίσκεστε.

Ιστοσελίδα DGR: gentlemansride.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 16:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon