.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 13:45

Caberg Horus X 2023 – Νέο ανοιγόμενο κράνος

Το Horus X είναι το καινούργιο flip-up κράνος της Caberg για χρήση καθημερινή και τουρισμό, αναβαθμισμένο στις νέες προδιαγραφές ECE 22.06.

Σχεδιασμένο για όσους θέλουν ένα κράνος με τουριστικές αρετές που να μπορεί να χρησιμοποιείται άνετα και στην καθημερινότητα, η Caberg παρουσιάζει την εξέλιξη του Horus, Horus X.

Διαθέτει πιστοποίηση ECE 22.06 με διπλή σήμανση P/J, που σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην οδήγηση είτε πλήρως κλειστό (P) ή ανοικτό (J).

Η παρουσίαση του Horus X έγινε στην πρόσφατη έκθεση EICMA 2022 στο Μιλάνο και ξεχωρίζει από την πανοραμική θέαση 82 μοιρών που επιτρέπει η φαρδιά ζελατίνα του.

Είναι εξοπλισμένο με αντιθαμβωτικό ένθετο Pinlock Max Vision και εσωτερική φιμέ ζελατίνα που αναπτύσσεται εύκολα με χειριστήριο στην αριστερή πλευρά του κράνους, ευπρόσιτο ακόμη και με τα πιο χοντρά γάντια.

TREQUARTI APERTO

Ο αερισμός του εξασφαλίζεται με δύο ρυθμιζόμενες εισαγωγές αέρα στο σαγόνι και στο μέτωπο του κράνους, καθώς και δύο εξαγωγές στο πίσω μέρος του.

Εσωτερικά το νέο Horus X επενδύεται με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, με τα μαξιλάρια του όλα να είναι αφαιρούμενα και πλενόμενα για να διατηρούν την άνεση σε κορυφαία επίπεδα, όσες ώρες κι αν πρέπει να φορεθεί συνεχόμενα το κράνος.

Το Horus X ασφαλίζει με μικρομετρική καστάνια, ζυγίζει περίπου 1650 gr, συν/πλην 50 ανάλογα με το μέγεθος, ενώ διαθέτει έτοιμη υποδομή για τη μετέπειτα προθήκη συστήματος επικοινωνίας Caberg PRO SPEAK EVO Bluetooth.

Η Caberg μας λέει πως το Horus X θα αρχίσει να διατίθεται στις αγορές του κόσμου από τον Φεβρουάριο 2023, σε τέσσερα μονόχρωμα μοντέλα (μαύρο ματ, λευκό, μπλε ματ Yama και γκρίζο ματ Kamo), ενώ η πολύχρωμη έκδοση ονομάζεται Horus X Road και περιλαμβάνει άλλες τέσσερεις χρωματικές επιλογές.

Όλα τα μοντέλα Horus X θα είναι διαθέσιμα σε μεγέθη από XS ως XL, με μόνη εξαίρεση το γκρι-φούξια-μαύρο που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες και θα διατεθεί σε μεγέθη XS, S και M.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 13:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon