.
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 08:09

Givi Alaska Trekker - Διαχρονικός σύντροφος στο ταξίδι

Μας έχουν "συστηθεί" από το 2019 και μέχρι σήμερα οι βαλίτσες Alaska της Givi συνεχίζουν να αποτελούν μια από τις καλύτερες προτάσεις του είδους.

Κατασκευασμένες από αλουμίνιο σε δύο εκδόσεις, Natural και Black, μοιράζονται τον βασικό σχεδιασμό, την πρακτικότητα χρήσης και το σύστημα στερέωσης Monokey. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν τις εν λόγω βαλίτσες μια καινοτόμο επιλογή.

Ξεκινώντας με το σύστημα ανοίγματος, το οποίο διαθέτει μεντεσέδες «χτενιού», ικανούς να εγγυηθούν μεγαλύτερη δομική ακαμψία από τους παραδοσιακούς μεντεσέδες, καθώς και να εξαλείψουν οριστικά τη χρήση καλωδίων συγκράτησης μόλις ανοίξει το καπάκι. Αξίζει επίσης να αναφερθεί το πατενταρισμένο σύστημα ξεκλειδώματος Wirelease, το οποίο προβλέπει την απελευθέρωση της βαλίτσας από την πλάκα ή από το πλαϊνό πλαίσιο, περιστρέφοντας μια εξωτερική λαβή εξοπλισμένη με σύστημα χαλύβδινων καλωδίων που είναι απλούστερο και πιο γραμμικό από το προηγούμενο. που αντ' αυτού αποτελούνταν από γρανάζια.

alaska2.jpg

Στις πλαϊνές θήκες έχει επίσης τοποθετηθεί ένα πίσω άγκιστρο, το οποίο στη φάση απελευθέρωσης επιτρέπει στη θήκη να παραμένει αγκυρωμένη στο πλαίσιο που γέρνει προς τα έξω, επιτρέποντας έτσι να ανοίγει και να κλείνει άνετα το καπάκι χωρίς να παρεμβάλλεται η επάνω θήκη ή οποιαδήποτε αποσκευή στερεώνεται σε η σέλα.

Όλες οι βαλίτσες Aalaska είναι επίσης εξοπλισμένες με στιβαρές λαβές μεταφοράς (δύο στην περίπτωση των επάνω θηκών, μία στην περίπτωση των πλαϊνών θηκών), οι οποίες είναι ενσωματωμένες στο ίδιο το πλαίσιο της θήκης.

Θα τις βρείτε στα Moto Market με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Benelli TRK 502/X – Απόκτησε το με δωρεάν βαλίτσα Shad
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon