.
Κατηγορία Ελαστικά
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 13:02

Mitas Terra Force-EF 2 SM - Νέο μπροστινό ελαστικό για Enduro

H Mitas εμπλουτίζει την Enduro γκάμα της με το Terra Force-EF 2 SM, ένα μπροστινό λάστιχο ειδικά σχεδιασμένο για μαλακά και μεσαίας σκληρότητας εδάφη.

Το νέο Mitas Terra Force-EF 2 SM εξελίχθηκε για επαγγελματίες και χομπίστες αναβάτες Enduro που αναζητούν καλύτερη πρόσφυση και έλεγχο σε μαλακά και μέτρια εδάφη, ενώ θα διατεθεί σε δύο τύπους με διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο στη γόμα όσο και στην κατασκευή του σώματος του ελαστικού.

Η έκδοση Super version (Fast Enduro) ξεχωρίζει από την κίτρινη διαμήκη λωρίδα και χαρακτηρίζεται από μέτριας σκληρότητας γόμα που προσφέρει άριστη σταθερότητα στις γρήγορες στροφές

Η Super Light (Technical Enduro) με την πράσινη λωρίδα διαθέτει ελαφρύ σώμα και μαλακή γόμα για καλύτερη απορρόφηση των σκληρών εμποδίων βρίσκοντας ακόμη περισσότερη πρόσφυση.

Ο Sjoerd Fokkens, Διευθυντής Product & Racing της Mitas Motorcycle εξηγεί:

"Με αυτή τη νέα επιλογή για το μπροστινό η Mitas παρουσιάζει ένα νέο λάστιχο ειδικά σχεδιασμένο για να τα βάλει με τις συνθήκες στο κορυφαίο επίπεδο αγώνων Enduro, όπως τα παγκόσμια πρωταθλήματος Enduro, Hard Enduro και SuperEnduro. Το νέο μας 2 SM μπροστινό ανεβάζει ένα επίπεδο ψηλότερα τη σειρά Terra Force-EF φέρνοντας βελτιωμένη ακρίβεια στο τιμόνι και σταθερότητα, εξασφαλίζοντας υψηλότερο πρόσφυση και αντοχή. Πριν κυκλοφορήσουμε το νέο αυτό λάστιχο, δοκιμάσαμε κάθε βασικό παράγοντα της απόδοσής του με τον Alfredo Gomez ώστε να εξασφαλίσουμε πως θα βοηθήσει τους αναβάτες στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν."

Ο Alfredo Gomez, επαγγελματίας αγωνιζόμενος αναβάτης Enduro και αναβάτης δοκιμών της Mitas περιγράφει την εμπειρία του:

"Το νέο Mitas Terra Force-EF 2 SM προχωρά ένα βήμα παραπέρα στο φρενάρισμα, στη σταθερότητα, στον αυτοκαθαρισμό και στην απορρόφηση εμποδίων. Αυτή η τελευταία έκδοση είναι σαφώς η προσωπική μου προτίμηση για τα επερχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα Hard Enduro και SuperEnduro."

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mitas Terra Force-EF 2 SM: https://www.mitas-moto.com/en/products/motorcycle-off-road-tires/enduro-fim-tires/terra-force-ef-2-sm

Αντιπρόσωπος Mitas στην Ελλάδα: Πατμανίδης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 13:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon