.
Κατηγορία Rieju
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 08:13

Rieju E-Tango – Απόλυτο ηλεκτρικό fun bike

Ελαφρύ, μαζεμένο σε διαστάσεις και με μπόλικη -ηλεκτρική- ροπή. Ε, ναι, το E-Tango αντικειμενικά είναι… παιχνίδι!

Ο ηλεκτροκινητήρας εντός αποδίδει από 4 μέχρι 10,5 μέγιστα KW και 24-30 κιλά ροπής (!) ανάλογα την έκδοση, με τους μικρότερους αριθμούς να συνιστούν τις νόμιμες εκδόσεις για κυκλοφορία. Το εν λόγω μοτέρ τροφοδοτείται από μπαταρία αποτελούμενη από στοιχεία της LG, με τα 43AH της να δίνουν άγνωστο χρόνο οδήγησης.

etangoc.jpg

Ωστόσο, η μπαταρία είναι εναλλάξιμη και φορτίζει πλήρως σε 4 ώρες, οπότε το «παιχνίδι» φαντάζει σχεδόν.. απρόσκοπτο. Ενδιαφέρον έχουν τα 3 οδηγικά modes, που χωρίζονται σε… «χελώνα», «λαγός» και «πύραυλος», με διαφορές στην απόδοση και κατ’ επέκταση στη διάρκεια της μπαταρίας.

etangob.jpg

Στα των… γύρω-γύρω, οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες με το μπροστινό σύστημα να έχει μάλιστα διαδρομή 200 χλστ. Στα φρένα συναντάμε υδραυλικά, τετραπίστονα δισκόφρενα με πλευστούς δίσκους στα 210 χλστ. Τέλος, οι τροχοί είναι στις 19 και 18 ίντσες εμπρός και πίσω, αντίστοιχα, με την επιλογή των χωμάτινων ελαστικών να μπορεί αλλάξει σε supermoto.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με 73 κιλά στην «ακατάλληλη» και 78 κιλά βάρους στην «εγκεκριμένη» έκδοση, το παιχνίδι θα είναι εγγυημένο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon