.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 07:45

MotoGP 2024 - Άκυρη η... ακύρωση του Ινδικού Grand Prix

Ο υπεύθυνος προώθησης του ινδικού MotoGP επιμένει ότι ο φετινός αγώνας είναι ακόμα στο αγωνιστικό ημερολόγιο παρά τη φημολογία... ακύρωσης.

Η αγωνιστική επιστροφή στην Ινδία, μετά τη διοργάνωση-πρεμιέρα του περασμένου έτους, τέθηκε υπό αμφισβήτηση από φήμες για καθυστερήσεις πληρωμών και αντικατάσταση από τον αναβληθέντα γύρο του Καζακστάν. Ωστόσο, όπως αναφέρει πηγή του Crash.net, τυχόν εκκρεμείς πληρωμές θα εκκαθαριστούν μόλις αρθεί ένας «Πρότυπος Κώδικας Δεοντολογίας» για τη δαπάνη δημόσιου χρήματος  που ισχύει για τις Γενικές Εκλογές της χώρας στις 4 Ιουνίου.

Αυτή η στάση επαναλήφθηκε τώρα από τον Pushkar Nath Srivastava, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fairstreet, της εταιρείας που έχει επίσης αναλάβει την προώθηση του αγώνα: "Ο αγώνας έχει ξεκινήσει... ήδη και μάλιστα πολύ. Αυτές είναι απλώς φήμες που κυκλοφορούν. Όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις θα εκπληρωθούν τον Ιούνιο".

Η Dorna λέγεται ότι έλαβε γραπτή επιβεβαίωση από την πολιτειακή κυβέρνηση ότι οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν σε σχέση με εκείνη την ημερομηνία της 4ης Ιουνίου, με το φετινό Ινδικό MotoGP είναι προγραμματισμένο για τις 20-22 Σεπτεμβρίου στο Buddh International Circuit. Έτσι, το ντεμπούτο του Καζακστάν που καθυστέρησε λόγω πλημμύρας αν και είχε προγραμματιστεί για τις 14-16 Ιουνίου, επισήμως «αναβάλλεται για αργότερα το 2024».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 13:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon