.
Κατηγορία TM
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 14:17

TM Racing 2023 – Φωτογραφική αποκάλυψη της νέας γκάμας

Η TM έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από τη γκάμα Enduro, MX και SM της επόμενης χρονιάς.

Καθώς είμαστε σε αναμονή της αναλυτικής παρουσίασης των νέων οικογενειών TM Racing για enduro, motocross και supermoto του 2023, η TM Racing κυκλοφόρησε μια μικρή συλλογή φωτογραφιών από επιλεγμένα μοντέλα της ερχόμενης χρονιάς.

Αυτές δε συνοδεύονται από καμιά τεχνική πληροφορία που να αναλύει τι αλλαγές σχεδίασαν οι Ιταλοί για τις μοτοσυκλέτες τους, ενώ και οι εικόνες δεν αποκαλύπτουν λένε πολλά.

Το πρώτο που προσέχουμε είναι τα νέα γραφικά στα ίδιας σχεδίασης πλαστικά, ενώ οπτικά δε βρίσκουμε αλλαγές ούτε σε πιο ουσιώδη μέρη, όπως οι κινητήρες, οι αναρτήσεις και τα πλαίσια των μοτοσυκλετών.

Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρούμε μικρές αλλαγές σε σημεία όπως η νέα εξάτμιση του ΜΧ 450 ή η απουσία της μανιβέλας, η οποία πέρυσι ήταν στο βασικό πακέτο της μοτοσυκλέτας αλλά τώρα στη φωτογραφία φαίνεται να διατηρείται μεν η υποδοχή της στα κάρτερ, δίχως όμως τη μανιβέλα στη θέση της.

Προσέχουμε επίσης πως η δίχρονη γκάμα επιμένει και το 2023 στα καρμπυρατέρ, αντί ψεκασμού (FI), παρότι είχαν ακουστεί φήμες πως αυτό ενδεχομένως να άλλαζε στη νέα γκάμα.

Προφανώς θα έρθει σύντομα η αναλυτική παρουσίαση όλων των οικογενειών μοντέλων της TM Racing, όπου θα δούμε αναλυτικότατα τι αλλάζει για το 2023.

Πηγές: TM Racing Hellas / TM Racing USA

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 14:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TM Racing Enduro Pink Limited Edition 2023
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon