.
Κατηγορία Kymco
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 14:59

EICMA 2017 – KYMCO XCITING 400 S 2018

 

Νέα σχεδίαση και πληθώρα αλλαγών

 

Το μεγαλύτερο σε κυβισμό πλέον XCITING, ανανεώνεται για το 2018 με σκοπό να ριχτεί στην πολύ σκληρή μάχη της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής κατηγορίας των 400 κ.εκ.

Εκτεταμένη η σχεδιαστική ανανέωση, με τις γραμμές να θυμίζουν σε αρκετά σημεία την ναυαρχίδα AK550 και το μοντέλο να αποκτά ένα σίγουρα πολύ πιο δυναμικό και σύγχρονο look σε σχέση με το παρελθόν.

Ο κινητήρας, παραμένει ο πολύ καλός G5-SC, των 400 κ.εκ., με απόδοση 36 ίππων, με την νέα έδραση του να βελτιώνει τα χαρακτηριστικά ακαμψίας, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση, προσβλέπουν και οι δύο τιμονόπλακες (πάνω και κάτω από τον λαιμό) που συνδέουν το τιμόνι με το σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο.

Νέα είναι και η σχεδίαση της σέλας για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, με εργονομικό σχεδιασμό στο μπροστινό της μέρος, ώστε τα πόδια του αναβάτη να φθάνουν πιο εύκολα στο έδαφος για την στήριξη κατά τις στάσεις, ενώ μοναδικότητα αποτελεί το άνοιγμα της και κατά το ήμισυ (με άρθρωση μόνο στο τμήμα σέλας του οδηγού) για γρήγορη πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο.

Η ζελατίνα ρυθμίζεται ως προς το ύψος εύκολα, χωρίς την χρήση εργαλείων και η ορατότητα προς τον πίνακα οργάνων έχει βελτιωθεί, χάρη στα νέα, “V” σχεδιάσεις πλαστικά καλύμματα των σκελών του τιμονιού. Tέλος, τo XCITING 400 του 2018, εξοπλίζεται επίσης με την γνωστή multimedia πλατφόρμα της KYMCO, Noodoe. 

Φωτογραφίες Στατικές


Φωτογραφίες Λεπτομερειών

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 20:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 - KYMCO People S 300 EICMA 2017 – KYMCO C Series Concept CV2 / CV3 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon