.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 17:49

Ducati World Première 2023 – Push Forward, Πέμπτη 20/10

Το πέμπτο επεισόδιο της σειράς Ducati World Première έρχεται στις οθόνες μας.

Πιστή στο πρόγραμμα διαδικτυακών παρουσιάσεων που τηρεί τα τελευταία λίγα χρόνια, η Ducati έχει αισίως φτάσει στην πέμπτη αποκάλυψη νέου μοντέλου από τη γκάμα του 2023.

Ως τώρα στα πρώτα τέσσερα επεισόδια έχουμε δει κατά σειρά τις Streetfighter V4 Lamborghini, Monster SP, Multistrada V4 Rally και Panigale V4 R.

Η πέμπτη πρεμιέρα μάλλον αποκαλύπτεται από τη φωτογραφία που δίνει ως ορεκτικό η Ducati, καθώς αν αυτή δεν είναι η μάσκα με το DRL φως ημέρας του Streetfighter, τότε πάμε για μεγάλη έκπληξη. Πάντως η αναφορά των Ιταλών περί “Fight Formula” στην πολύ σύντομη περιγραφή τους μάλλον δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφιβολίας.

Θα είναι άραγε η βελτιωμένη εξέλιξη του ήδη υπάρχοντος Streetfighter V4 που βλέπαμε τον Αύγουστο να δοκιμάζεται στον δρόμο; Να είναι κάποια νέα έκδοση στην οικογένεια; Αρκετές έχει ήδη, με V2, V4, V4 S και V4 SP, έχει και μια συλλεκτική Lamborghini, τι άλλο;

Θα μάθουμε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, 5 μμ ώρα Ελλάδας, παρακολουθώντας την τελετή σε ζωντανή μετάδοση είτε από την ιστοσελίδα Ducati.com ή από το κανάλι της Ducati στο YouTube.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon