.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 16:27

CFMOTO SR-C21 – Walkaround βίντεο του εντυπωσιακού πρωτοτύπου

Και νέες φήμες για το αγνώστου κυβισμού σπορ concept δημιούργημα της CFMOTO που το συνδέουν με τον κινητήρα του 800MT.

Η CFMOTO προκάλεσε αρκετό θόρυβο με την εμφάνιση του SR-C21 concept δίπλα στο ανανεωμένο (μοντέλο παραγωγής) 300SR του 2022. Κάτι το μυστήριο γύρω από τη χωρητικότητα του δικύλινδρου σε σειρά κινητήρα του, κάτι τα περιφερειακά που βγάζουν μάτια – Ohlins, Brembo Stylema, Pirelli Diablo Supercorsa, ολόσωμη SC-Project – και οι φημολογίες για το SR-C21 δίνουν και παίρνουν.

Η κυκλοφορία ενός walkaround βίντεο της μοτοσυκλέτας μας χαρίζει μερικές πιο κοντινές λήψεις από το όμορφο πρωτότυπο, ωστόσο δεν μένει μόνο εκεί, καθώς συνοδεύεται από την πληροφορία πως μπορεί να φορά τον δικύλινδρο κινητήρα του 800ΜΤ, δηλαδή μια μονάδα προερχόμενη από τα ΚΤΜ 790!

Η αλήθεια παραμένει άγνωστη, με τις πιθανότητες να γέρνουν προς έναν κυβισμό μεταξύ 400 και 500 cc, ενδεχομένως και με τον νέο κινητήρα που αναμένεται από την Ινδία και τη Bajaj για να κινήσει μια νέα δικύλινδρη γενιά ΚΤΜ 490.

Σε αυτήν την κατεύθυνση μας ωθεί η πρόσφατη εμφάνιση φωτογραφιών του μοντέλου παραγωγής σε καμουφλαρισμένη δοκιμή στον δρόμο, όπου ο μονός μπροστινός δίσκος μάλλον απομακρύνει το ενδεχόμενο να έχουμε εδώ μια μοτοσυκλέτα 80+ ίππων.

Ώσπου να έχουμε πιο ακριβείς πληροφορίες για το ποιόν και το μέλλον του SR-C21, χαζέψτε το στο νέο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon