.
Κατηγορία Gas Gas
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 11:50

EICMA 2017 - Gas Gas Enduro GP 2018

 

Εργοστασιακή εμφάνιση EnduroGP, εργοστασιακή απόδοση EnduroGP!

 

«Οι μεγαλύτερες μάχες δίνονται πάντα από τους πιο άγριους πολεμιστές.» Έτσι ξεκινάει το δελτίο τύπου της Gas Gas για το κορυφαίο και πιο ανταγωνιστικό μοντέλο της γκάμας της ισπανικής φίρμας, το Enduro GP του 2018. Με εργοστασιακό "παγκόσμιο" look & εργοστασιακά κορυφαία αξεσουάρ, το Enduro GP αποτελεί μια ονειρική μοτοσυκλέτα ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς αναβάτες Enduro.

gasgas enduro gp 2018 8

Το Enduro GP 2018 είναι μια ειδική έκδοση, εμπνευσμένη από τις μοτοσυκλέτες της εργοστασιακής αγωνιστικής ομάδας Enduro της Gas Gas, που αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro -EnduroGP.

Εργοστασιακή εμφάνιση, εργοστασιακή απόδοση!

gasgas enduro gp 2018 4

Μοναδική -factory look- είναι η κατακόκκινη και πανέμορφη εμφάνιση με τις μαύρες και λευκές λεπτομέρειες, ενώ ένας κινητήρας υψηλών επιδόσεων με κυλινδροκεφαλή με νέο θάλαμο καύσης παράγει κορυφαίες επιδόσεις ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς αναβάτες.

gasgas enduro gp 2018 1

Ο συμπλέκτης έχει δεχτεί τα βελτιωτικά χάδια του κορυφαίου οίκου Rekluse, για αυξημένη αξιοπιστία και πιο ψυχρή λειτουργία.

Η μοναδικότητα του μοντέλου γίνεται ορατή και από τις πιο μικρές λεπτομέρειες, τόσο οπτικά, όσο και οδηγικά, αλλά και ηχητικά, με ένα σύστημα εξάτμισης της FMF ειδικά σχεδιασμένο για την Gas Gas.

Ατελείωτος όμως είναι και ο κατάλογος των εξαρτημάτων που προέρχονται από την επίσημη σειρά αξεσουάρ «Factory Racing» της Gas Gas. Το πιρούνι της Kayaba είναι ένα σύμβολο της νέα γενιάς Enduro της φίρμας, διαθέτουν μια νέα αντιτριβική επίστρωση DLC, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο νέο μοντέλο Enduro GP.

gasgas enduro gp 2018 10

Νέα είναι και η X-Trig τιμονόπλακα σε ανωδιωμένο κόκκινο χρώμα, ενώ το τιμόνι είναι το 997 της Renthal, με τα γκριπ να προέρχονται από την ίδια φίρμα.

gasgas enduro gp 2018 9

Νέο είναι και το σύστημα ταχείας απελευθέρωσης του πιρουνιού, ενώ ο δίσκος του μπροστινού φρένου είναι πλευστός.

gasgas enduro gp 2018 2

Μαύρες είναι οι ακτίνες στις ζάντες, μαύρο και το πίσω γρανάζι κίνησης. Νέα είναι η αγωνιστική σέλα, η ίδια που χρησιμοποιούν οι αναβάτες του Παγκοσμίου, στην εργοστασιακή ομάδα της Gas Gas!

Η μοτοσυκλέτα θα βρει τον δρόμο της προς το δίκτυο της Gas Gas από τον Νοέμβριο του 2017, σε 2 κυβισμούς, 250 & 300 κ.εκ.

Τα δυνατά σημεία της μοτοσυκλέτας

gasgas enduro gp 2018 5

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Gas Gas Enduro GP 250 / 300

  • Κάλυμμα συμπλέκτη και καλάθι από την Rekluse για μεγαλύτερη αξιοπιστία
  • Κυλινδροκεφαλή με νέο θάλαμο καύσης για μεγαλύτερη ροπή και ακριβέστερη απόκριση
  • Πλήρες σύστημα εξάτμισης της FMF
  • Τιμόνι (997) και γκριπ της Renthal
  • Τιμονόπλακα της X-Trig
  • Πιρούνι Factory Racing της Kayaba με νέα αντιτριβική επίστρωση
  • Νέο σύστημα απελευθέρωσης του μπροστινού τροχού
  • Πλευστός δίσκος μπροστά
  • Μαύρες ακτίνες – Μαύρο πίσω γρανάζι
  • Σέλλα EnduroGP
  • Χρώματα εμπνευσμένα από την εργοστασιακή EnduroGP ομάδα

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 11:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon