.
Κατηγορία ISDE
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 14:34

ISDE 2017 - Ημέρα 6η

 

Το σήκωσαν οι Γάλλοι σε World και Junior Trophy!

 

Eντός έδρας και με την πολύ θερμή υποστήριξη του κόσμου, οι ομάδες της Γαλλίας αναδείχθηκαν νικήτριες στο φετινό  ISDE, στις κατηγορίες World Trophy και Junior Τrophy!  Φυσικά το γεγονός ότι το ISDE διοργανώθηκε στο Brive της Γαλλίας, δεν αφαιρεί σε καμία περίπτωση αξία από τις νίκες αυτές, που ήρθαν μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και καθημερινή απόδειξη υπεροχής από τους tricolour αναβάτες που ήταν ομολογουμένως οι πιο γρήγοροι και φορμαρισμένοι στις κατηγορίες αυτές!

Στην κατηγορία των γυναικών, η ομάδα της Αυστραλίας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, μετά από τον κατακερματισμό της πολύ δυνατής επίσης ισπανικής ομάδας που αποδεκατίστηκε από τις πρώτες ημέρες, με τραυματισμούς και μηχανικά προβλήματα.

Στην Club Team Award κατηγορία, οι Γάλλοι θα είχαν σηκώσει και τρίτο κύπελλο, αν η Auvergne ομάδα, που μέχρι το μέσα του αγώνα πήγαινε… “αεροπορία”, δεν έβγαινε εκτός μετά από απανωτά ατυχή περιστατικά. Οι Ιταλοί, παρά το κακό τους ξεκίνημα ήταν αυτοί λοιπόν που εκμεταλλέυτηκαν τυην ευκαιρία, καταφέρνοντας να κρατήσουν πίσω τους τους επίσης δυνατούς Ουαλούς.

Σε ότι αφορά στην ελληνική αποστολή αυτή ήταν  αξιοπρεπέστατη, με το Athens Enduro Club να τερματίζει στην 57η θέση, μεταξύ 167 συνολικά ομάδων. Σε ατομικό επίπεδο, στην C1 οι Παναγιώτης Κακολύρης και Γιάννης Σεβαστόπουλος κατέλαβαν τις θέσεις 66 και 110 αντιστοίχως, ενώ στη C2, ο Mπίλης Πέτρος ολοκλήρωσε στην 136η θέση και ο Κωνσταντίνος Τρίκος στην 154η.

Τελικά αποτελέσματα 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 14:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2017 – Ημέρα 5η ISDE 2018 - Ημέρα 1η »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon