.
Κατηγορία Motocross
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010 22:16

Motocross Χαλκίδα

 

 

«Αγώνας παγκοσμίου επιπέδου!»


Ετσι χαρακτήρισαν, όλοι, οι 105 συμμετέχοντες αθλητές, οι 2500 θεατές και οι εκπρόσωποι του Τύπου που βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στην ανανεωμένη πίστα Motocross του Δήμου Χαλκιδαίων.

Με βάση το θέαμα και τις συνθήκες που ευνοούν το δυνατό συναγωνισμό, οι άνθρωποι της ΑΜΛΕΧαλκίδας, του «ΑΡΗ» και του Οργανισμού Αθλησης Χαλκίδας φρόντισαν ώστε να ξεκινήσει το φετεινό πρωτάθλημα Motocross της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο, έδωσαν ένα δυναμικό παρών ξεσηκώνοντας τους θεατές.

Αγωνιστικά, η επίσημη ομάδα της Υamaha, απέδειξε ξανά ότι ξέρει την συνταγή της επιτυχίας αφού,  ο Παναγιώτης Κουζής πήρε 2 πειστικές νίκες στην κατηγορία ΜΧ1 όχι όμως τόσο εύκολα όσο αναμενόταν! Ο Χρήστος Φωτόπουλος (Suzuki) έκανε την έκπληξη και πίεσε σθεναρά τον έλληνα πολυπρωταθλητή ενώ Ο Μανώλης Κρητικός (Yamaha) και ο Κύπριος Σάββας Σάββας (ΚΤΜ) μοιράστηκαν τις άλλες θέσεις του βάθρου.

Στην κατηγορία ΜΧ2, ο καταπληκτικός εκπρόσωπος της Κω, ο Αργύρης Τσαρνάς (Kawasaki Παπανικολάκης) πήρε μια πανάξια νίκη στο 1ο σκέλος, μετά από σκληρή μάχη με τον Δημήτρη Κοντολέτα (Υamaha). Τρίτος εδώ, o Χαλκιδαίος περσινός πρωταθλητής Σπύρος Κοσμάς (Yamaha) που όμως διέλυσε τον συναγωνισμό στο 2ο σκέλος κερδίζοντας θεαματικά, με τους Κοντολέτα και Τσαρνά να μονομαχούν λίγο πιο πίσω. Κοσμάς και Τσαρνάς ισοβαθμούν στο πρωτάθλημα, με τον Κοντολέτα 1 μόλις βαθμό πίσω!!!

Παράσταση για ένα ρόλο, που τον έπαιξε ο Νίκος Ανδρέου (ΚΤΜ) ήταν η κατηγορία ΟΡΕΝ, ενώ διακρίθηκαν εδώ, τόσο ο Θανάσης Αυγέρης (Suzuki) όσο ο Κύπριος Γιώργος Σιδερένιος(ΚΤΜ) και ο Κώστας Μαρίνης(ΚΤΜ) που επέστρεψε στην ενεργό δράση,

Τέλος, στην κατηγορία Junior ο πολύ καλά προετοιμασμένος Μανώλης Κρητικός Junior (Yamaha), επικράτησε, μετά από μάχη, του Ροδίτη Νίκου Λυρίου (Suzuki) ενώ στην Μini, ο έτερος νεαρός αναβάτης από την Ρόδο, ο 11χρονος Φραγκίσκος Ζούνης, επικράτησε με άνεση.

Τον αγώνα παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο Δήμαρχος Χαλκιδαίων Κ. Ζεμπίλης Θανάσξς, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλησης Χαλκίδας κ. Σταμ. Γκάβαλης ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον τέως Δήμαρχο Χαλκίδας κ. Μαργαρίτη Στέλιο που θεμελίωσε την πίστα αυτή πριν από 20 χρόνια!

Δείτε το διαθέσιμο video εδώ

Επόμενος αγώνας στις 18 Απριλίου στα Τρίκαλα


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 21:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MX Μεγαλόπολη 19-9-2010 MX Τρίκαλα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon