.
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 20:07

Pedro Acosta - Ενδέχεται χειρουργείο μετά τον αγώνα του Portimao

Μετά το πορτογαλικό GP το οποίο είναι προ των πυλών, ο Pedro Acosta θα εξεταστεί για να εκτιμηθεί εάν χρειάζεται εγχείρηση λόγω -τι άλλου- arm pump.

Ο φέρελπις αναβάτης της GasGas θα αγωνιστεί οσονούπω στο 2ο αγώνα MotoGP της καριέρας του, ωστόσο λόγω προβλημάτων προς το τέλος του αγώνα στο Qatar, θα ελεγχθεί από γιατρούς τη Δευτέρα, μια ημέρα μετά τον αγώνα του Portimao, όπως αναφέρει το motorsport.com. Υπενθυμίζουμε πως ο Acosta έκανε μεν μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, "έπεσε" δε ξαφνικά από την 4η στην 9η θέση. Σαν αιτία του κακού αρχικά θεωρήθηκε η φθορά των ελαστικών, μια θεωρία που στη συνέχεια απορρίφθηκε από τη μετέπειτα εξέταση τους.

Κάπου εδώ εξετάστηκε σαν αιτία της πτώσης της απόδοσης του νεαρού Pedro ο πόνος στο αριστερό του χέρι, κάτι που μπορεί να οφείλεται στην κακή στάση του σώματος του στη μοτοσυκλέτα, λόγω της αλλαγής θέσης του ύψους στο πίσω μέρος της. Οι εν λόγω ρυθμίσεις διαφοροποιήθηκαν σε σχέση με εκείνες των test λίγο πριν τον αγώνα. Η κατάσταση και ο πόνος που ένιωσε ο Acosta στο Qatar θα εκτιμηθoύν εκ νέου 24 ώρες μετά το πορτογαλικό GP. Εάν πρόκειται όντως για arm pump, τότε είναι μάλλον ευκαιρία για νυστέρι, μιας και υπάρχει το διάλειμμα των τριών εβδομάδων μέχρι το Grand Prix της Αμερικής στο Τέξας.

Πρόκειται για ένα χειρουργείο ρουτίνας για τους αναβάτες του MotoGP, μιας κα οι περισσότεροι έχουν ήδη υποβληθεί στην εν λόγω χειρουργική επέμβαση τουλάχιστον μία φορά για να ανακουφίσουν τον πόνο ή το μούδιασμα που προκάλεσε έλλειψη ροής αίματος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon