.
Κατηγορία TEXNIKA
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 15:31

Yamaha PWseries S2, το νέο ηλεκτρικό μοτέρ ποδηλάτου

Το νέο ηλεκτρικό μοτέρ της Yamaha PW series S2 για ποδήλατα εξελίχθηκε στη φιλοσοφία το λιγότερο είναι περισσότερο. Είναι πιο ελαφρύ, πιο μικρό ενώ προσφέρει περισσότερη ροπή από τον προκάτοχό του, το best seller των πωλήσεων PWseries ST. 

Με μία μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων το νέο μοτέρ φέρνει την εμπειρία της ποδηλασίας σε νέο επίπεδο. Η νέα μονάδα της Yamaha ταιριάζει σε όλες τις συνθήκες και σε όλες τις απαιτήσεις. Βόλτες στην πόλη, γενική καθημερινή χρήση, trekking στην εξοχή, εκδρομές του Σαββατοκύριακου, αλλά και χρήση mountain bike. 
Το νέο PWseries S2, με μέγιστη ροπή 75Nm είναι 7% υψηλότερη από το προηγούμενο μοντέλο και ζυγίζει 2,85 κιλά, 16% πιο ελαφρύ κάτι που το κάνει ένα από τα πιο ελαφριά ηλεκτρικά μοτέρ ποδηλάτου της κατηγορίας του. 
Αυτός ο συνδυασμός δίνει τη δυνατότητα στο PWseries S2 να πετυχαίνει μία από τις καλύτερες αναλογίες ροπής  - βάρους για μοτέρ πολλαπλών χρήσεων προσφέροντας άμεση δύναμη και φιλική προς τον χρήστη απόδοση.
  
 gallery_pw-s2_pict_004_Αντιγραφή.jpg
Οι μικρότερες διαστάσεις του δίνουν τη δυνατότητα στους κατασκευαστές ποδηλάτων να δημιουργήσουν καινούριους σκελετούς με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κάτι που διευκολύνει τον χειρισμό τους στα τεχνικά κομμάτια. 
Επίσης είναι κατά 20% πιο συμπαγές, χαρακτηριστικό που επιτρέπει την κατασκευή σκελετών με πιο κοντή αλυσίδα κάτι που μπορεί να αυξήσει την ακαμψία, να κάνει πιο εύκολο τον χειρισμό στα κλειστά κομμάτια και να αυξήσει την ελκτική ικανότητα του πίσω τροχού. 
Από αισθητικής άποψης, το μειωμένο μέγεθος του νέου PWseries S2, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες ποδηλάτων να σχεδιάσουν πιο λιτούς οπτικά σκελετούς για την επόμενη γενιά των sport και trial μοντέλων. 
Με πιο κοντό άξονα το Q-factor γίνεται πιο μικρό επίσης, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση αλλά και την αίσθηση στο πετάλι. Αυτό το χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με το Automatic Support Mode εξασφαλίζει μία απόλυτα εύκολη και διασκεδαστική ποδηλατική εμπειρία. 
gallery_pw-s2_pict_008_Αντιγραφή.jpg
Το σύστημα αυτό επιλέγει αυτόματα την απαιτούμενη υποβοήθηση βασιζόμενο στις συνθήκες ποδηλασίας. Εκκίνηση από στάση, επιτάχυνση, φρενάρισμα, ποδηλασία σε ανισόπεδο έδαφος, ανάβαση λόφου, μπορεί να ακολουθήσει πιστά τις απαιτήσεις του ποδηλάτη και να του δώσει ακριβώς τη ροπή που χρειάζεται ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεται. 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 10:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon