.
Κατηγορία ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 18:33

"Έσφαξε" 12 -και όχι μόνο- κόκκινα φανάρια, εισέπραξε πρόστιμο για... ρεκόρ

Όχι ένα, όχι δυο αλλά... 12 ερυθρούς σηματοδότες παραβίασε αναβάτης στην προσπάθεια του να διαφύγει αστυνομικού ελέγχου, με τα κόκκινα φανάρια να είναι μόνο κάποιες από τις παραβάσεις του.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης 8/5 στη Βουλιαγμένη όταν αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν την εν λόγω μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, προχωρώντας σε σχετικό έλεγχο. Τότε, ο αναβάτης δεν υπάκουσε στις υποδείξεις και τράπηκε σε φυγή σημειώνοντας 12 παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη καθώς και εκείνες για υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνους ελιγμούς και αναστροφή. Εντοπίστηκε δε τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης στα Μέγαρα όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, με κερασάκι στην παραβατική τούρτα τη μοτοσυκλέτα να είναι όχι μόνο ανασφάλιστη αλλά και σε ακινησία.
 
Τέλος, για τις τροχαίες παραβάσεις το δίτροχο... φυντάνι εισέπραξε συνολικό πρόστιμο της τάξης των 10.640 ευρώ καθώς και 150 βαθμούς ποινής στο point system. Από την ΑΑΔΕ έπεται και η επιβολή προστίμου για την ακινησία ύψους 10.500 ευρώ με τη... σούμα να φτάνει τις 21.140 ευρώ.
 
Ποσό αστείο αν σκεφτεί κανείς πόσο εύκολα θα μπορούσε να συμβεί ατύχημα που θα στοίχιζε ζωές.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon