.
Κατηγορία Vespa
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 16:19

Vespa Primavera / Sprint 150 2024 – Ντεμπούτο με τυμπανοκρουσίες στην Κίνα

Τα νέα μοντέλα παρουσιάστηκαν στην Σαγκάη της Κίνας με ηχηρό τρόπο και την Vespa να επεκτείνεται παγκοσμίως ακόμη πιο έντονα.

(ακολουθεί δελτίο τύπου Vespa)

Η νέα Vespa Primavera 150 και η Vespa Sprint 150 έκαναν το ντεμπούτο τους στην κινεζική αγορά με μια μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη, στο Shangsheng-Xinsuo (ο Κύκλος της Κολούμπια), ένα νέο πολιτιστικό σημείο αναφοράς της κινεζικής πόλης, σε μια συγχώνευση κουλτούρας, σχεδιασμού, ιταλικού στυλ και μόδας.

Στη βραδιά συμμετείχαν αστέρια του ασιατικού κόσμου και θεσμών, μεταξύ των οποίων η Γενική Πρόξενος της Ιταλίας στη Σαγκάη, Tiziana D’Angelo.

Η θριαμβευτική βραδιά στη Σαγκάη επιβεβαιώνει πώς η Vespa, μια αυθεντικά παγκόσμια μάρκα, γίνεται όλο και πιο αγαπητή σε όλο τον κόσμο. Η κατοχή μιας Vespa ήταν πάντα μια επιλογή στυλ, πέρα από τη μόδα και τις τάσεις, μια έκφραση της προσωπικότητας του ιδιοκτήτη.

Εκτός από τα νέα μοντέλα Vespa, παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ρούχων Vespa DEC. Εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio, αυτή η νέα συλλογή είναι η έκφραση της επωνυμίας Vespa στον κόσμο του lifestyle, αναδεικνύοντας τις καλύτερες λεπτομέρειες του ιταλικού στυλ.

Η Vespa ήταν πάντα μια παγκόσμια μάρκα, συγκεντρώνοντας γενιές ηπείρων και διαφορετικών πολιτισμών και σήμερα, με περισσότερες από 19 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο από το 1946 έως σήμερα, είναι ένας εξαιρετικός πρεσβευτής του ιταλικού στυλ, σχεδίου και τεχνολογίας . Οι νέες Vespa Primavera και Sprint αντιπροσωπεύουν τη νεότερη και πιο μητροπολιτική ψυχή της Vespa.

Τα νέα μοντέλα Vespa εισάγουν νέα υλικά και επίπονη δεξιοτεχνία στις λεπτομέρειες για να αναβαθμίσουν περαιτέρω την παγκόσμια ποιότητα των φινιρισμάτων. Οι υπερκατασκευές στο τιμόνι και στην πίσω πλάκα του προστατευτικού ποδιού είναι όλες νέες και η σέλα έχει βελτιωθεί χάρη στη χρήση νέων καλυμμάτων. Ο νέος πίνακας οργάνων και ο πλήρης φωτισμός LED καταδεικνύουν για άλλη μια φορά την αδιαμφισβήτητη τεχνολογική ηγεσία της Vespa.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 16:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vespa 140th of Piaggio - Προλαβαίνεις να την αποκτήσεις;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon