.
Κατηγορία Royal Enfield
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 11:04

Royal Enfield Bobber - Spy pic

Στο διαδίκτυο εμφανίστηκε η πιο ευκρινής μέχρι σήμερα "κατασκοπική" φωτογραφία του επερχόμενου Bobber μοντέλου της Royal Enfield.

Η νέα μοτοσυκλέτα της RE είναι το τρίτο μοντέλο της φίρμας που θα φέρει τον δικύλινδρο κινητήρα των 650 κ.εκ. που είδαμε στα Interceptor 650 και Continental GT 650. Καλό δεν λέμε, αλλά εμείς περιμένουμε πώς και πώς το... τέταρτο μοντέλο, δηλαδή το Himalayan 650.

Επιστρέφοντας στο Bobber, που κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί ως μοντέλο του 2021, θα θέλαμε να πούμε πως η μοτοσυκλέτα δανείζεται στοιχεία από το πανέμορφο πρωτότυπο ΚΧ που είδαμε στην EICMA 2019, όμως η αλήθεια είναι πως τα 2 μοντέλα απέχουν παρασάγγας.

Ούτε Girder πιρούνι έχουμε στο μοντέλο παραγωγής, ούτε ακτινικές δαγκάνες, ούτε V2 κινητήρα, ούτε όμως και το τολμηρό σχέδιο του πρωτότυπου.

Η σχεδίαση του Bobber παραγωγής είναι αρκετά συντηρητική, αν και το ανάποδο πιρούνι δίνει μια tech πινελιά στη συνταγή, και αποτελεί πρωτιά για την Enfield.

Νέο σε σχέση με τα υπόλοιπα 2 650 είναι το πλαίσιο, νέα η διπλή σέλα, νέα και τα όργανα που συνδυάζουν αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις.

Για την ώρα δεν έχουμε τεχνικά χαρακτηριστικά για το επερχόμενο Bobber, όμως καθώς φοράει τον γνωστό κινητήρα των 650 κ.εκ. αναμένεται να αποδίδει 47,6 hp και 5,3 kgm ροπής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon