.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 15:50

Hero MotoCorp – Σχεδιάζει «επεκτατική πολιτική» προς την Ευρώπη

Προς την γηραιά ήπειρο θέλει να κινηθεί μία από τις μεγαλύτερες ινδικές κατασκευάστριες μοτοσυκλετών, με το δικό της όνομα και όχι με τους «συνήθεις ύπουπτους», δηλαδή μοντέλα από «επώνυμες» μάρκες που κατασκευάζονται στην Ινδία. Για να δούμε.

Οι Ινδοί κατασκευαστές μοτοσυκλετών ανοίγονται όλο και περισσότερο, όχι μόνο με την βελτίωση των προϊόντων για την δική τους αγορά, όσο και για αυτά που εξάγουν. Μία από τις μεγαλύτερες μάρκες της Ινδίας, η Hero, ανακοίνωσε τα σχέδια επέκτασης της προς την Ευρώπη, κατά την διάρκεια του 2024.

Όπως δήλωσε ο CEO της Hero MotoCorp, Niranjan Gupta, στο βρετανικό μέσο Motorcycle News, η επέκταση θα γίνει αρχικά με μικρά ηλεκτροκίνητα δίκυκλα, ενώ υπάρχει ήδη συμφωνία με αντιπρόσωπο, τουλάχιστον για την Μεγάλη Βρετανία. «Έχουμε ήδη την κατασκευαστική βάση, έτοιμη. Έχουμε όγκο. Έχουμε ήδη συμφωνήσει με τους διανομείς και υπάρχει κενό αναγκών στην πελατειακή βάση. Επιπλέον, μας επιτρέπει να πειραματιστούμε με προϊόντα με περισσότερο εξοπλισμό και παροχές, απλά επειδή οι πιο ανεπτυγμένες αγορές όπως η Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν πελάτες που μπορούν να πληρώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Έτσι, μπορείς να δοκιμάσεις περισσότερο τολμηρά και καινοτόμα χαρακτηριστικά, και να δεις τι αποδοχή σχηματίζουν».

Ο CEO της Hero MotoCorp, Niranjan Gupta. 

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι η Hero αναμένεται να παρουσιάσει το πλέον Premium δίκυκλο της, τύπου cruiser και στο επίπεδο των 400 κυβικών, στους επόμενους μήνες, ενώ προφανώς αυτό μπορεί να είναι απλώς το άνοιγμα του ασκού του Αιόλου, για επόμενες μοτοσυκλέτες που θα έρθουν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 15:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon