.
Κατηγορία Bajaj
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 11:55

Bajaj Pulsar NS400 - Παρουσιάζεται αρχές Μαΐου

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και το νέο Pulsar NS400 ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίασή του στις 3 Μαΐου 2024.

Στα μέσα του Μαρτίου 2024 η πληροφορία περί επικείμενης παρουσίασης ενός νέου Pulsar NS400 έκαναν τον γύρο του κόσμου, τροφοδοτούμενες από συνέντευξη του Rajiv Bajaj, διεθύνοντα συμβούλου της εταιρείας που φέρει το επώνυμό του, τη Bajaj Auto.

Αυτό που περιέγραψε ως "το μεγαλύτερο Pulsar" που έχει φτιάξει ποτέ η Bajaj μας δίνει τώρα ραντεβού για μια πρώτη αποκαλυπτική γνωριμία την 3η μέρα του Μαΐου 2024, καθώς η ινδική εταιρεία κυκλοφόρησε στα κοινωνικά της δίκτυα βίντεο που επισημοποιούν το νέο μοντέλο και προλογίζουν την ημερομηνία της αποκάλυψής του.

Στην Ινδία ωστόσο οι φήμες έχουν εξαπλωθεί και σε νέα επίπεδα, καθώς κυκλοφορούν κάποια πληροφορίες για διπλή παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας σε δύο εκδοχές: τη γυμνή Pulsar NS400 και μια σπορ παραλλαγή Pulsar RS400.

PULSER NS400 RS400

Στη σφαίρα της φημολογίας παραμένει και το ποιόν της κινητήριας μονάδας του νέου Pulsar, καθώς οι πληροφορίες μοιράζονται ανάμεσα στον μονοκύλινδρο κινητήρα 399 cc που φτιάχνει η Bajaj για το νέο KTM 390 Duke ή στον μονοκύλινδρο 373 cc που φορά το Dominar 400 Tour, μια παραλλαγή της προηγούμενης γενιάς 390 Duke με τρία μπουζί.

Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε μια μοτοσυκλέτα που δηλώνει πως έρχεται να κυριαρχήσει σε μια κατηγορία κύρους στην ινδική αγορά, απέναντι σε δύσκολο ανταγωνισμό: Triumph 400, Harley-Davidson 440, KTM 390 κλπ.

Η συνισταμένη που προκύπτει από τα γραφόμενα του ινδικού Τύπου συγκλίνει σε μια σπορ γυμνή με εντυπωσιακή σχεδίαση και κορυφαία απόδοση για τα δεδομένα του ανταγωνισμού, κάτι που ακούγεται πολύ λογικό μιας και θα πρέπει να διατηρεί μια διακριτή απόσταση από το αδελφάκι Dominar ώστε να μην ανταγωνίζονται μεταξύ τους στις βιτρίνες της Bajaj.

Όπως και να 'χει, στις 3 Μαΐου 2024 θα ξέρουμε. Ως τότε δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που έδωσε ως ορεκτικό στη δημοσιότητα η Bajaj στη σελίδα της στο Instagram.

>>> Σημείωση: Αμφότερες οι φωτογραφίες του άρθρου απεικονίζουν ψηφιακά σχεδιασμένες αναπαραστάσεις και δεν ανταποκρίνονται απαραιτήτως στην πραγματικότητα

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 12:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon