.
Κατηγορία Περιφερειακά
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 12:48

Skyrich LFP-4 Plus – Πέμπτη γενιά μπαταριών λιθίου από την πρωτοπόρο αυτής της τεχνολογίας

Η σειρά των μπαταριών ιόντων λιθίου Skyrich κατασκευάζεται από το 2002 σε δύο εργοστάσια της εταιρείας. Η Haijiu-Skyrich Zhejiang, είναι η 1η εταιρεία παγκοσμίως που κατασκεύασε μπαταρίες μοτοσυκλετών ιόντων λιθίου με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε φτάσει στην 5η τεχνολογικά γενιά μπαταριών με άριστο συνδυασμό ποιότητας-τιμής.

Επίσης, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπαταριών λιθίου με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και εξαγωγών σε 40 χώρες. Τον Απρίλιο του 2015 η εταιρεία έκανε την είσοδό της στο χρηματιστήριο, αντλώντας τα απαραίτητα κεφάλαια για την έρευνα στον τομέα που εξειδικεύεται.

Οι μπαταρίες Skyrich είναι OEM προμηθευτής των μεγαλύτερων κατασκευαστών και σύντομα το εργοστάσιο θα διευρύνει τις αποκλειστικές συνεργασίες του αποδεικνύοντας έμπρακτα την υψηλή τεχνολογικά υπεροχή και την απαράμιλλη ποιότητά τους (supplier quality excellence award από KTM Group).

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Power Sports LTM-Line χαρακτηρίζονται από ανθεκτικό στη θερμότητα, αδιάβροχο περίβλημα νάιλον και βελτιωμένες συνδέσεις πόλων. Περίβλημα μπαταρίας φτιαγμένο από νάιλον, επομένως η παραμόρφωση υπό θερμότητα είναι πρακτικά αδύνατη.

Η μπαταρία είναι εντελώς αδιάβροχη και δεν προκαλείται ζημιά όταν πλένεται με υψηλή πίεση.

Όλες οι μπαταρίες είναι εξοπλισμένες με βελτιωμένη ένδειξη φόρτισης, η οποία δείχνει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

Αντικαθιστώντας μια τυπική μπαταρία μολύβδου-οξέος με μια μπαταρία ιόντων λιθίου Skyrich, μπορείτε να εξοικονομήσετε βάρος έως 5 κιλά. Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε θέση, καθώς δεν περιέχει οξύ.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Skyrich χρησιμοποιούν φωσφορικό σίδηρο (LiFePO4) ως υλικό καθόδου και χρησιμοποιούν τη διαδικασία λιθίου-πολυμερούς στην κατασκευή τους. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούν ούτε να φουσκώσουν ούτε να εκραγούν κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας.

Η τεχνολογία και η διαδικασία κατασκευής εγγυώνται το υψηλότερο πρότυπο ασφάλειας για τις μπαταρίες λιθίου.

Skyrich LFP-4 Plus (300 CA) (YTX 12/14-BS -YTZ12/14/BS)

Βρείτε τις μπαταρίες Skyrich στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon