.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 20:22

KOVE MX 250 - Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα!

Στο επίσημο site της KOVE στη χώρα μας προστέθηκε ένα ακόμη μοντέλο που θα διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Γκοργκόλης Α.Ε., το μονοκύλινδρο motocross MX 250! [Δελτίο Τύπου]

Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο motocross της κατηγορίας των 250cc, το οποίο έχει ήδη δοκιμαστεί σε αγώνες και τοπικά πρωταθλήματα ανά τον κόσμο κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του, αποκομίζοντας διθυραμβικά σχόλια για τις επιδόσεις και την συμπεριφορά του μέσα στις χωμάτινες πίστες. Με έναν εύστροφο και δυνατό κινητήρα που συνδυάζεται με ένα εξαιρετικό πακέτο αναρτήσεων και το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος, το ΜΧ 250 είναι προσανατολισμένο όχι μόνο στο να δρέψει αγωνιστικές δάφνες, αλλά και να προσφέρει οδηγική απόλαυση στους χομπίστες αναβάτες.

Η τιμή του ΜΧ 250 έχει καθοριστεί στα 5.950€, η οποία το καθιστά ως το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο στην κατηγορία. Η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται τον Απρίλιο, ενώ η πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες του μοντέλου αναμένεται να ανοίξει μέσα στο Ιανουάριο του 2024.

Περισσότερες πληροφορίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ΜΧ 250, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 20:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon