.
Κατηγορία Trial
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 14:26

Trial των Εθνών 2019 - Η Ισπανία στην κορυφή σε άνδρες και γυναίκες

Όχι πως περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από την ομάδα που έχει στις τάξεις της τους δύο πρώτους του TrialGP και κερδίσει το ΤοΝ διαρκώς από το 2004.

Όλοι γνωρίζουν πως το Trial κυριαρχείται από τους Ισπανούς και με τον 13 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Toni Bou, στις τάξεις της ποιος να τη χτυπήσει;

Φέτος το Trial των Εθνών φιλοξενήθηκε στη μαγευτική Ίμπιζα, δηλαδή η Ισπανική αρμάδα έπαιζε και εντός έδρας! Με τους Bou (Repsol Honda-Montesa), Adam Raga (TRS) Jeroni Fajardo (Gas Gas) στην εθνική τους ομάδα, οι Ισπανοί απλά έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα απ' τον καθένα: διέλυσαν τον ανταγωνισμό.

Πήραν την πρωτιά ήδη από τον προκριματικό γύρο, κερδίζοντας την πρώτη μέρα του αγώνα. Η μόνη ομάδα που τους ακολούθησε από κάποια σχετικά κοντινή απόσταση ήταν η Ιαπωνία, με τους Takahisa Fujinami (Repsol Honda-Montesa), Kenichi Kuroyama (Yamaha) και Tomoyuki Ogawa (Montesa).

Μετά τον πρώτο γύρο η διαφορά τους βρισκόταν στους 12 βαθμούς, στον δεύτερο οι Ιάπωνες ανέβασαν την απόδοσή τους και έμειναν πολύ πιο κοντά στους Ισπανούς, μα η διαφορά ήταν ήδη πολύ μεγάλη για να καλυφθεί.

Τρίτη τερμάτισε τον αγώνα η Γαλλική ομάδα με τους Benoit Bincaz (Beta), Alexandre Ferrer (Sherco) και Teo Colairo (Gas Gas).

Η Ισπανία κατέκτησε την πρώτη θέση και στις Γυναίκες, με τις Sandra Gomez (TRRS), Berta Abellan (Vertigo) και Neus Murcia (Gas Gas), παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλλε η Αγγλική ομάδα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Emma Bristow (Sherco) και των Donna Fox (Montesa) και Jess Brown (Scorpa).

Τρίτη θέση στις Γυναίκες κατέκτησε η Νορβηγία με τις Huldeborg Barkved (Gas Gas), Ingveig Hakonsen (TRRS) και Erika Melchior (Sherco).

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 17:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon