.
Κατηγορία ISDE
Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 12:03

ISDE 2010 - Ημέρα 3η

 

Χωρίς αλλαγές στην κορυφή

 


1 - 6 Νοεμβρίου 2010, Morelia, Μεξικό

του Ανδρέα Γκλαβά
φωτό: isde2010.com

Σε μια εντελώς νέα διαδρομή, η οποία θα επαναληφθεί και την 4η μέρα, εκτυλίχθηκε η 3η αγωνιστική μέρα για το International Six Days Enduro του Μεξικό. Οι συμμετέχοντες είχαν να αντιμετωπίσουν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες της εβδομάδας, αλλά παρά τα σύννεφα που κάλυπταν τον ουρανό πάνω από την Morelia, η σκόνη έκανε για άλλη μια μέρα αισθητή την παρουσία της. Η διαδρομή της μέρας περιλάμβανε εννέα χρονομετρημένες Ειδικές

Διαδρομές και μια αρκετά τεχνική Απλά των εκατό περίπου χιλιομέτρων, όπου η μέσαιες ωριαίες ταχύτητες των αναβατών έπεσαν αρκετά.
Η κατάσταση στην κορυφή των κατηγοριών παρέμεινε ίδια με την δεύτερη μέρα, με την ομάδα της Γαλλίας να αυξάνει ακόμη περισσότερο την διαφορά της από την δεύτερη, Ιταλία, μια διαφορά που πια αγγίζει τα πεντέμισι λεπτά (+5:27.81). Με πρωταγωνιστή τον Johnny Aubert, νικητή της Ε2 αλλά και της άτυπης γενικής κατάταξης για τρίτη συνεχόμενη μέρα, η Γαλλία “σταυρώνει πια τα δάκτυλά της”, όπως δήλωσε και ο πρωτοπόρος της Ε3, Sebastien Guillaume, και ελπίζει να μείνει μακριά από τις ατυχίες που πολύ πιθανώς σε έναν τέτοιο αγώνα συμβούν. Ξεπερνώντας το πρόβλημα του Nicolas Deparrois με το τρύπιο του ψυγείο χθες, ο μόνος που προβληματίστηκε την τρίτη μέρα ήταν ο Antoine Meo, καθώς λόγω του μεγάλου υψομέτρου στο οποίο διεξάγεται ο αγώνας (σχεδόν 1.500μέτρα από το επίπεδο της Θάλασσας), αντιμετώπισε πτώση απόδοσης από το Husqvarna TE 250 του.

Η πολύ σοφή επιλογή της Ισπανίας να κατεβάσει στην ομάδα Junior τα δυνατά της χαρτιά έχει φέρει αποτελέσματα, προσθέτοντας στην ομάδα ακόμη και τον Oriol Mena (στο ISDE το όριο ηλικίας για την Junior είναι τα 25 έτη), καθώς οι νέοι Ισπανοί φιγουράρουν στην πρώτη θέση της κατάταξης στο Junior Trophy, και δύσκολα οι δεύτεροι Σουηδοί είτε οι τρίτοι Γάλλοι θα μπορέσουν να τους ξεκουνήσουν από την κορυφή. Πρώτες στην κατάταξη των γυναικών παραμένουν οι Γαλλίδες. Στον αγώνα παραμένουν 300 αναβάτες, με τον Έλληνα Νίκο Καντίδη να συνεχίζει ακάθεκτος από την 71η θέση της κατηγορίας C2.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 22:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISDE 2010 - Ημέρα 2η ISDE 2010 - 4η μέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon