.
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 19:25

Ο Daniel Ricciardo «αντέγραψε» το κράνος του Valentino Rossi

Η μίμηση είναι η ύψιστη μορφή κολακείας λέει η παροιμία, κάτι που έκανε και ο οδηγός της McLaren προκειμένου να αποδώσει το δικό του φόρο τιμής στο «Γιατρό».

Στο πρόσφατο ιταλικό grand prix της F1 στη Monza λοιπόν, ο Daniel Ricciardo έκανε ένα ιδιαίτερο βάψιμο στο κράνος του, προκειμένου να τιμήσει τον Ιταλό πολυπρωταθλητή. Ήταν το 2008 στο Mugello όταν ο Rossi θα έβαζε το πρόσωπο του.. έξω από το κράνος με μια έκφραση γεμάτη.. τρέλα!

Ric1.jpg

Ομοίως έπραξε και ο Αυστραλός πιλότος, ο οποίος δήλωσε: «Το φύλαξα για την ημέρα του αγώνα, έχω ένα κράνος φόρο τιμής για έναν Ιταλό θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τον έναν και μοναδικό Valentino Rossi. Μπορεί να θυμάστε ότι φορούσε μια εκδοχή αυτού του κράνους στο Mugello, νομίζω ότι ήταν το 2008. Δεν ξέρω αν είμαι τόσο όμορφος όσο ο Valentino, αλλά είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Θα είμαι τέταρτος στη σειρά στο grid σήμερα, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ελπίζω το πρόσωπό μου να μοιάζει με αυτό όταν περάσω τη γραμμή».

Για την ιστορία, δυστυχώς, το κράνος δε στάθηκε γούρι στο Daniel ο οποίος έχει να δει νίκη από πέρυσι στην ίδια πίστα ενώ φέτος εγκατέλειψε εν τέλει τον αγώνα. Ακόμα χειρότερα, η φυγή του από τη McLaren είναι δεδομένη για του χρόνου με το μέλλον του να είναι άγνωστο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon