.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 09:05

Ετοιμάζει ομάδα ο Rossi στην Moto2!

 

Vale46 - Το επόμενο βήμα στην Moto2

 

 


Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Έτσι φαίνεται πως σκέφτεται ο Valentino Rossi, αν και είμαστε σίγουροι πως δύσκολα θα πεινάσουν μέχρι και τα παιδιά του. Ωστόσο, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ετοιμάζει το επόμενο βήμα του που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους αγώνες. Ετοιμάζει ομάδα στην κατηγορία Moto2 την οποία μάλιστα θα διευθύνει ο κολλητός του, Uccio Salucci. Η Moto 2 ως γνωστών χρησιμοποιεί κινητήρες Honda CBR 600RR τους οποίους τοποθετεί κάθε ομάδα σε δικό της πλαίσιο / περιφερειακά. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πως θα ονομάζεται η μοτοσυκλέτα και τι πλαίσιο θα χρησιμοποιεί. Έχουμε όμως το όνομα του πιθανόύ αναβάτη της. Φαίνεται πως ο Andrea Lannone βρίσκεται πιο κοντά από όλους στην συμφωνία ώστε να είναι ο πρώτος αναβάτης στην ομάδα του πρώτου εν ενεργεία πρωταθλητή!

O Andrea Lannone έχει γεννηθεί στις 9 Αυγούστου 1989 στο Vasto. Συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2005 και στην κατηγορία 125 έχει πάρει μία μόλις νίκη, στην Shangai της Ιαπωνίας. Το 2009 κέρδισε δύο αγώνες ενώ έγινε γνωστός από την κεφαλιά που έριξε στον Pol Espargaro στον αγώνα του Misano, γιατί ''τον τσάντισε'', όταν οι δύο αναβάτες έμπλεξαν και βρέθηκαν στην άσφαλτο.

Το 2010 μεταπήδησε στην Moto2, όπου κέρδισε δύο συνεχόμενους αγώνες, και τους δύο από την Pole position. Τώρα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, είναι πολύ κοντά στον Julian Simon για την 2η θέση και φαίνεται πως ο χαρακτήρας του ταιριάζει στην ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ο Valentino.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda 1η γενικής στις Σέρρες! Η Husqvarna No 1! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon